tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kirjoja, liikuntaa ja matkafiilistelyä

Yleensä herään aina viimeistää kasilta, mut tänää oli taas sellanen aamu ku nukuin reippaasti pidempää hyväl omaltunnol. Huomen nimittäi en saakkaa enää nukkuu nii pitkää ku ollaa porukoitten kaa lähös Viroon kaheks yöks. Tarkottaa myös sitä et blogin taholla hiljenee jälleen muutamaks päiväks- pahoitteluni etukäteen. En kyl malta oottaa sitä reissuu, meil on nii paljo kaikkee mahtavaa ohjelmaa tulos. Ollaa viel kaiken lisäks menos sellasee hotellii mis on uima-allas, wuhu! Rakastan vettä ja altaassa chillailu kaupungilla ravaamisen jälkee tekee hyvää.
Mut joo, en eksy siihe aiheesee tän enempää- vielä. Saatte kuulla kaikki fillistelyt sit jälkeenpäin.

Täst päiväst sen verran, et aamu meni lähinä koneel istues, kamoi pakkailles ja hyvän kirjan paris. Innostuin kans laittaa kynnet kesäkuntoon. Aijemmin mul oli niis geelivahvistukset, ku mul oli joululahjaks saatu lahjakortti käyttämättä, mut rehellisesti sanottuna tykkään laittaa ite omat kynteni, vaik ne geelaukset hienot ja kestävät oliki.
Illal päätin aktivoituu ja poistuu neljän seinän sisält, joten lähin yhen mun frendin kaa kokeilee puistojumppaa Viheriin. Oon joka kesä käyny siel melkei viikottai, mut yleensä oon ollu zumbailemas tai bailatinossa. Oli toi jumppaki kyl kivaa, varsinki ku oli frendi messis! Ulkoliikunta on vaa nii paljo siistimpää ku jossai sisätilois hikoilu, varsinki näin kesäl.
Nyt meitsi menee heittelee viel vikat kamat laukkuu, sit iltapalaa ja koisimaa, ni oon huomen aamul ylhääl virkeenä ja energisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti