sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lauantai&Sunnuntai

Lauantai-aamuna nukuttii koko perhe ihan hiton pitkää ku oli vähä väsy reissun jäljilt. Tarkottaa siis kaikkien muiden tapaukses puolt kymmentä paitsi broidin, joka jatko unia melkei puoleenpäivään saakka. Jumittelin safkaan asti koneel ja purin siin ohel matkalaukkuu, sekä pakkasin pienee reppuu yökamppeit ku olin menos illemmal poikaystävälle yöks.
Mami teki jälleen kerran herkullist safkaa. Grillattuu kanaa ja kesäkurpitsaa, makkaraa, riisii, feta-salaattii, uunis paahdettui tomaattei, keitettyy parsakaalii ja herkkusienii pekonil. Olin ihan täys ku vedin nii paljo kaikkee!
Kolmen jälkee lähin skobal poikaystävän luo. Sää oli just täydellinen, + 25 astetta! Myöhästyin pikkase aikataulust ku kypärä oli siirretty iha ihme mestaan, mut onneks se ei haitannu.
Ku pääsin perille ni lähettii about heti Selloon. Oltii sovittu et ostetaa mulle uus kännykkä, ku vanha alkaa hajoo käsii. Shoppailin kans kaikkee muuta. Eksyin mm. Glitteriin, mist tarttu mukaan kahet korvikset ja rannerengas, Seppälään, mist löysin mageen sulkapannan sekä Cyberiin, mist ostin yhen t-paidan ja yber söpön mekon! Onneks mul on ihan täydelline mies joka jaksaa shoppailla. Se osti itekki nimittäi kaiken näköst, kuten uudet kuulokkeet ja aurinkolasit. Nii ja safkaa tietty, hahaa.
Oon täl hetkel ihan rakastunu kaikkii sulka-härpäkkeisii ja frendit sanoo et muutun hipiks. Noooot!
 Kuudelt kaupat meniki sit kii ja me painuttii Kiloo moikkaa yht frendii. Se oli leiponu just herkullisen mansikkakakun, mut meitsi ei ottanu siit ku pienen maistiaisen. Koitan vähä rajottaa näit herkkujen syömisii.. Viivyttii frendin luon jonki aikaa, vaihettii kuulumisii yms. ja sit lähettii poikaystävän kämpille. Sen porukat on nyt reissus, joten saatii olla kahestaa. Poltettii shishaa ja juteltii, ei mitää ihmeit. Yhen mais mä sit jo nukahdinki.
Tänää noustii ylös vast kahentoist aikoihi. Herättii kyl jo aijemmin, mut oli kiva vaa loikoilla sängys tietäen ettei oo kiire minnekkää. Ku vihdoin jaksettii nousta ylös ni mä ampasin suihkuu ja aloin sen jälkee laittaa itteeni valmiiks. You know, hiukset, meikki... Ulkon sato ihan pirusti, mut ahtauduttii silti jättisateenvarjon alle ja suunnattii steissille. Tehtii uus Sello-reissu koska en eile ehtiny ettii itelleni kaikkee mitä tarvin sen takii et kaupat meni kiinni. Jouduin kuitenki lähtee tyhjin käsin. Treffattii kans yks meijän yhteinen tuttu Sellos ja suunnattii sit yhes Kiloo, ku oltii sovittu et mutsi hakee mut Kilon asemalt himaa. Skoba jäi siis poikaystävän luo, ku kuka nyt satees haluis sellasel ajaa? Haen sen sit myöhemmin.
Luonto ainaki nauttii sateest!
 Loppuilta kuluki sit kirjaa lukies ja kynsii laittaes. Ei näist tullu iha sellaset ku ajattelin, mut semi jees kumminki. Ainahan nää voi parin päivän pääst laittaa uusiks!
Aijoo, mainittakoon tähän loppuun viel sellane täysin asiasta poikkeava mut siisti uutinen: pääsin opiskelee! wuhuu. välivuosi on nyt koettu ja voin palaa takas koulunpenkille. Kaks vuotta ja sit oonki kosmetologi. Oon aika happy, sattuneist syist. Näihin kuvii, näihin tunnelmiin. Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti