torstai 7. kesäkuuta 2012

Vauvoja!

Tänää koitti vihdoinki se päivä ku pääsin kattoo duunikaverin vauvoja. Päätin pyöräillä Kipan kämpille, ku aurinkoki paisto ja pitkäst aikaa oli oikeesti nii lämmintäki et tarkeni pelkäl ohuel hupparil. Ku astuin ovest sisää ni nenää tuulahti ihana pannarin tuoksu! Tuli kotosa olo. Juotii siin sit vauvojen ihastelun lomas kahvit ja syötii pannaria jätskin ja mansikoiden kera. Namiiii! Täytyy kyl sanoo et olin ihan myyty ku näin ne kaikki sulosuudet. Tykkäsin kovasti, vaikka yks pikkusista vähä reijittiki mun kättä ku ei oikee halunnu olla sylissä... Aaa mut kattokaa nyt niit! Upeita.
Noi isommat kaverit oli vähä villimpiä (ylin kuva), mut mini-kokosten kaa tulin hyvin juttuun, kuten näkyy. Mä niin haluun itekki liskoja! Tuli ikävä mun pikkusta leopardigekkoa vuosien takaa. Kipan kämpillä oli kyl vilskettä koska liskojen lisäks siel majaili kaks koiraa, Koda ja Elvis. Neki niin sulosia. Mut toisaalt, about kaikki eläimet on !
Täs ihana Koda :)
Kasin maissa lähin fillaroimaa  takas kotia kohti, koska huomen on taas aikane herätys.. työt alkaa kuudelt. Kiersin yhen kiva puiston läpi ja nautiskelin auringon paisteesta. Tällaset päivät on vaan niin ihania!

                                                                                                                                                                                     







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti