perjantai 22. kesäkuuta 2012

Retki

Torstaina 21.6.2012
Herätyskello pärähti soimaa aamulla tasan klo 4.35 mut silti sain itteni kammettuu ylös sängyn pohjalt. Meikkasin, puin ja söin, ja silti jotenki ihmeellisesti mulle jäi ylimääräst aikaa. Siispä noin puol kuuden aikaan pyörin yhä meijän keittiös ja räpsin kuvia. Normaalia?
 Töis meniki sit taas seuraavat kaheksan tuntii. Juoksin teollisist heviin, hevist pakasteisii, välil paistoon, sit pullohuoneeseen... ei ainakaa käy aika pitkäks.
Ku tulin himaa ni jalat ilmotti et nyt ei jaksa, mut silti lähettii viel mamin kaa fillaroimaa. Pyörittii mm. Jorvis, Viheris ja Järvenpääs. Matkaa kerty ehk joku 10km ja sen ois pystyny polkee aika nopee, mut pysähdeltii koko ajan kuvailee kaikkee ni kyl siihen reissuu tais pari tuntii vierähtää. Mut mikäs siin, aurinko paisto eikä ollu kiire mihinkää, ni kivahan se on ulkon hengailla.
Kesän ekat metsämansikat! Namiiii.
Illal oli viel tarkotus mennä zumbaamaan, mut kuinkas kävikään.. pyöräiltii mamin kaa Viheriin ja kenttä oli ihan tyhjillään! Ilmeisesti juhannuksen tulon takii zumbailut oli peruttu. Päätettii sit tehä viel ylimääränen pyörälenkki ja fillaroitii pidempää reittii kotiin. Iltapalaks tehtii hirvee määrä hedelmäsalaattii.

Kokonaisarvosana päivälle? Täys kymppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti