tiistai 17. heinäkuuta 2012

Emsalö

Aamulla paisto aurinko, joten porukat keksi et voitais lähtee merenrannalle Emsalöhön (broidi oli tapansa mukaa tylsä ja jäi himaan koisii). Rakastan merta ja vettä ylipäätänsä ihan hitosti, joten joka kesä on ihan must mennä vähintää kerran uimaa mereen. Kesä ei oo kesä ilman pulahdusta viileeseen meriveteen. Ajettii siis Lidliin hakee eväitä ja siit suunta rannalle. Tuuli ihan hitosti, mut mitä enemmän tuulta, sitä parempi. Aallokko on sillo parhaimmillaa!



Saatoin kastuu hieman, mut onneks kesä kuivaa.


Mami ei uskaltautunu uimaan, mut me iskän kaa sukellettii rohkeesti aaltoihi. Tai no joo, meitsi ei ehkä ollu yhtä rohkeena, mut jotai sinneppäin anyway.


Nois tyrskyis tuli semisti pieni merenneito- fiilis.





Aamu oli ihana. Nyt vaa iltaa venaillessa, sillo suuntana Grani ja Seidin pippalot.

6 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ! Ite oon senverran vilukissa ettei montakaa kertaa oo tänäkesänä tullu käytyy uimassa, toivottavast vielä kerkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :----) toivotaa et nää säät pysyy aurinkoisina ni vedetki lämpenis kunnol.

      Poista
  2. Voi ihania kuvia, tuli kauhee hinku päästä uimaan!

    VastaaPoista
  3. Arovtelu :))

    Ulkoasu; Tämä on parempi kuin perusvalkoiset teiniblogit, josta miulle tulee mielee lokin paska (sori ruma kielenkäyttö)

    Kirjotat tosi hyvin ja selkeesti :) Tykkään siun kirjotustyylistä, ja tekstii on just sopivasti. Se ei oo mitää turhaa liirumlaarumia joihi törmäilen välillä, HYVÄ!

    Kuvat on ihania (ja sie oot tositosi nätti :o) ja niitä ei oo liikaa, niitäkin on juuri sopivasti:)

    Hyvä blogi, pakko liittyy lukijaks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa, kiitti paljon! :--) myhäilen tääl iha fiiliksis hyväst palautteest, aina kiva kuulla ku joku tykkäilee blogista! Koitan pitää tasoa yllä.

      Poista