sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä

Kesäloman vika viikko, eli viimenen mahollisuus suorittaa perinteine mökkireissu porukoitten kaa. Keskiviikkona heitettiiki sit kamat autoo ja suunnattii kohti Itä-Suomee. Säät ei oikee suosinu meit kaikkina päivinä, mut kyl sitä tekemistä ain jostain repäs. Perjantaina esim. ajettii Parikkalaan tsekkailee yks patsasnäyttely. Ite ainaki tykkäsin ja niin tais kaikki muutki.



Näyttely on ilmane ja tosi nopee kiertää, eli kärsimättömätki jaksaa varmasti. Myös kukkaro kiittää! Kaiken lisäks toi mesta sijaitsee ihan päätien vieres, mikä tarkottaa sitä ettei tarvi millekkää poluille lähtee seikkailee. Suosittelen.



Seuraavaks pari vinkkii niille joilla on vaikeuksii keksii itellee tekemist mökkeillessä (ite ainaki törmänny ko. ongelmaan joskus, nii varmaa moni muuki).

1. Hyönteisten ja muiden mönkiäisten bongailu on jees. Ai miks? Koska samal voi harjotella kameran käyttöö ja pusikossa möyries saa hyötyliikuntaa. Jos on viitseliäs ni voi alkaa Hemuliks ja opetella tunnistaa eri lajeja, haahaaa.




Ja jos hyönteiset ei nappaa ni aina on muutaki kuvattavaa... jälkeenpäin voi sit ihastella hyvii fotoja.



2. Liikunta on ihan must! Miten ois tramppa tai uiminen?


Ups... ei kauheen aktiivist, mut kai pieni lepo uinnin aikan on sallittuu?


3. Kaikki rakastaa ruokaa, eiks ni? Ehk siis ruoan laittoo tai marjojen poimintaa ajankuluks. Anyone?


Huomaa taas et meitsi osaa keskittyy olennaisee. Perhone vei huomion pois lettujen paistost... onneks en polttanu mitää pohjaa, vaa safka pääty loppujen lopuks onnellisesti pöytää.


Jos yhestäkää edellä olevast vinkist ei ollu apuu tylsistymisee, ni viimeistää sauna ja hyvä kirja pelastaa mökkiloman ku mökkiloman, sato tai paisto! Just enjoy.

2 kommenttia: