tiistai 24. heinäkuuta 2012

Karaoke tiistai

Vapaapäivä! Oltiin suunniteltu mun frendin Inan kaa et mentäis piknikille johonki puistoo, mut paskan sään takii jouduttii jäämää neljän seinän sisää. Eipä se toisaalt menoo haitannu. Vallattii tilaa Inan faijan kämpilt, levitettii safkat lattialle ja pidettii meijä eväsretki sisätilois. Vaihettii siin herkkujen mutustelun lomas kaikki uusimmat juorut ja kuulumiset. Ei olla nähty pitkää aikaa, joten puhuttavaa kyl riitti!



Safkailun jälkee innostuttii laulaa karaokee. Inan luot löytyki melkone valikoima karaoke-levyi ja lauleskelles meni mont tuntii!
























Täytyy kyl sanoo et meitsi ihastuu ain vaa uudellee ja uudellee toho Inan faijan musa-monttuun. Sielt löytyy kaikki soittimet, mikit, valot, karaokelaitteet, yms. Yber loistava hengailumesta musiikin ystäville- eli meille!



Kolmelt hyvästelin Inan ja suuntasin tieni Selloo. Oltii sovittu Tapsan kaa et se tulee mun shoppailuseuraks. Ja ei, meil se ei mee nii et pakotan mun paremman puoliskon ravaa otsa hies kaupast toisee kantaen kaikkii miljoonii ostoskassei, ehei. Tää mies lähtee täysin vapaaehtosesti ja vieläpä iha mielellää kiertelee liikkeit, vaik ne painottuiski naisten vaate- ja koruliikkeisii. Ihan super cool, ainaki meitsin mielest!


Kokonaisuudessää tää päivä oli iha loistava! Onneks mulle on suotu yber mahtavii frendei ja ihana mies. :---)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti