torstai 5. heinäkuuta 2012

Keskiviikon kuvaussessiot

Ihan mahti päivä! Töiden jälkee Petra fillaroi mua duunipaikalle vastaan ja suunnattii sit siitä yhes meille. Oltii sovittu et pidetään kuvaussessio ja mul oli jo selkeet visiot mitä halusin. Ohjelmassa siis vaatteiden vaihto, meikkien ja hiusten korjailu sekä tankkaaminen. Eihän nyt tyhjäl vatsalla voi lähtee kuvailee!

Fillarit alle ja menoks, suuntana Glims-joki. Mami lähti meijän mukaa kuvaajaks, mut hukattii se matkalla. Onneks määränpää oli sama, joten päädyttii sit lopult kuitenki takas yhteen. Sääki oli suotuisa meille. Aurinko paisto ja lämpöö varmaa +20 ellei enemmänki! Awesome.
Toi miljöö on ihan ku jostai fantasiamaailmast. Tää joki on ylivoimasesti yks parhait kuvauspaikkoi mitä tiiän! Jos siis kestää kaikki ne miljoonat hyttyset joit tuol on...
Oli pakko vähä muokkailla. Hauska miten kuvan tunnelmaa voi muuttaa vaa vaihtamal sen mustavalkoseks.
Täs välis Petra suoritti vaatteiden vaihto-operaation, minkä jälkee kuvaukset jatku. Meitsi pitäyty viel tos valkoses mekos, as you can see.
Tilannekuva parhaimmillaan. Näyttää nii söpölt, mut oikeesti siis kuiskutin Petran korvaan meit lähel istuvast vanhast miehest joka tuijotteli meit ihan suoraa ku poseerattii, täysin häpeilemättömästi. Samainen tyyppi oli aijemmin pyöriny läheisis puskis kyyläämäs, vaik mun mutsiki oli siin lähistöl! Creepy? Yes.
Onneks se tyyppi lähti sit vetää ja mäki sain vaihettuu omat vaatteeni takas, samoin Petra. Jatkettii matkaa Träskändan puistoo ja pidettii pieni evästauko siel. Vesimelonii ja limpparia! Kuin jees.
Ku päästii meille ni olo oli jotenki ryytyny. Tsiigailtii hetki kaikkii niit kuvii joit oltii napsittu ja sit Petra lähti suuntaa himaan. Täytyy kyl todeta et oli uskomattoman hauska päivä! Onneks mul on  ihanii frendei (ja kiva äiti, joka jakso rymytä meijän peräs kameran kaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti