keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Eilinen

Tiistai-aamu meni -yllätys yllätys- duunissa ja kolmen aikoihi treffasinki sit Mian. Hengailtii hetki meil himas ja juteltii niitä näitä, mut sit päätettii lähtee vähä ulos kiertelee kameran kaa ku oli nii hyvä sääki. Matkal törmättii randomisti meijän yhteisee frendii Kirsiin, joka sattu olee koiralenkil samal suunnal. Käveltii siin hetki sit yhes ja vaihettii nopee kuulumiset.
Kirsil oli kummiski sovittuu menoo ni meijän tiet eros aika pian ja jatkettii kävelylenkkii Mian kaa kahestaa.
Oikeesti meijän kävelemä reitti oli tosi lyhyt, mut aikaa kulu ihan kivasti ku pysähdeltii koko ajan räpsii kuvia. Niin perus.
Kävelylenkin jälkee tultii viel hetkeks takas meille chillaa ja syömää jädee ennen ku Mian piti suunnata himaa pakkaa mökki-kamoja.
Sen sijaa et oisin perinteisee tapaa jääny datailee ni lähinki viel myöhemmin illal äitin ja iskän kaa järvelle soutelee.
En oo pitkää aikaa hyödyntäny ton vuokraveneen mahollisuutta, joten nyt oli pitkäst aikaa kiva lähtee vähä nauttii veneilyst. Tuuli oli semi voimakas, mut muuten oli jees reissu. Soudeltii joku pari tuntii ja palattii sit kotiin.
Himas mua odotti chilli löllerö (= hoitohamsu nimeltä Laku). Neiti ootti iha täpinöis et koska pääsee ulkoilee, joten laskin sen hetkeks juoksentelee keittiöö. Toi kaveri viihdyttää mua lauantaihin asti, mut sit sen omistajat tulee hakee sen takas. Ihan epist. Siihe asti aijon kuitenki fiilistellä tota palleroo iha kybäl. Kattoka nyt sitä, aika aww.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti