sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Suomenlinna&Peter Pan

Lauantai oli kaikin puolin iha mahti päivä! Heti aamust fillaroin töihi kaheksaks tunniks tekee hommii ja ku tulin kotii, ni mua odotti paras ylläri mitä just töistä tullu, vähä ryytyny ihmine kaipaa. Pöytä katettuna ja lämmin safka odottamas! Syötii rapui, vastapaistettuu patonkii ja salaattii. Ruokajuomaks laadukast, Virost ostettuu omenasiiderii (inhoon niit siiderin irvikuvii joit saa jostai K-kaupan hyllyilt. Kaameit esanssihirviöit, yök).
Safkailun jälkee suunnattii mamin kaa tiemme stadii. Oltii sovittu mun kummitädin Pian kans et treffataa kauppatoril ja jatketaa siit edellee Suomenlinnaa kattoo Peter Pan teatteri esityst.
Lautal ängettii ittemme yläkannelle. Nii hyvä sää et pakko nauttii siit nii paljo ku mahollist!
Suomenlinnan puolel käytii heti ekaks ostaa jädet! Lämpimäl sääl on hyvä muistaa kans nesteytys. Meitsi ainaki saa järkyttävän hedarin jos en muista juoda tarpeeks.











Sisää jonotelles testasin mun uutta hattuu jonka Pia toi tuliaisiks Panamalt. Ei oikee noihi vaatteisii sovi, mut toi on just hyvä kesähattu esim. mökille! Ei iske auringonpistos nii herkästi.
Oltii teatteril hyvis ajoin ja saatii siks napattuu itellemme loisto paikat. Näytökses kuvaaminen oli luonnollisesti kielletty, joten ei nyt oo fotoi näyttää. Mut iha mahtava esitys, en voi ees hehkuttaa tarpeeks! Päätin jo et meen kattoo sen uudestaa ja sain jo mun frendin puhuttuu mukaa. Kuin  jees.
Vaik kello oli jo paljo ku suunnattii kotia kohti, ni ulkon oli tosi lämmint. Tarkeni olla ilman takkii ja käveltiiki sit kauppatorilt rautsikalle. Enne junaa hyppäämist haettii viel mäkkärist vähä iltapalaa ja hyvästeltii Pia. Loppumatka vaa fiilisteltii mamin kaa sitä näytöst. Menkää kaikki kattoo se, for real. Se oli super hyvä! Tällasen päivän jälkee voi taas mönkii tyytyväisen koisii.

Ps. Koska joku kuitenki haluu tietää, ni toi meitsin neonvihree bolero on Virost sellasest liikkeest ku A.G.A.N



4 kommenttia:

  1. Me mennää kans kattoo toi Peter Pan! Kaikki on hehkuttanu sitä niin paljon!

    VastaaPoista
  2. Vitsi mä tykkään sun blogis taustasta ! Aivan ihana :)

    siqudk0.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti tosi paljon! :) vaihoin sen itseasias just tänää ku se alkuperänen tausta ei ollu yhtää mun näkönen. Ilmeisesti valinta uuden kohal meni nappiin!

      Poista