maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ensimmäiset lomapäivät

Jos joku ei siis oo viel tietonen asiasta, ni meitsil alko lauantain loma! Jotenki aattelin et oisin iha hullun näpsiny kuvii täs viikonlopun aikana, mut ei. Liekö dementia vai laiskuus, mut kamera pysytteli melko visusti omas laukussaan mun huoneen perällä. Mut eipä sinällää, mitää maailmaa mullistavaa ei oo päässy tapahtuu. Oon oikeestaa vaa hengaillu nää kolme päivää about koko ajan Tapsan kaa ku se pääs perjantain intistä. Voin siis vihdoinki jättää hyvästit inttileskeydelle, hah!

Anyway, täs nyt nää parit viikonlopun fiilistelykuvat.
Lauantai-ilta chillattii kolmistaa Jannen ja Tapsan kaa. Tapsa toi meille mukanaa tällasii hopeisii jädetuuttei. Hämmennys...
Majailtii tosiaa pääasias meitsin kämpil ku porukat oli lähteny mökille ja jättäny huushollin mun haltuun, mut sunnuntain oli pakko skobailla Tapsalle päin sen verran et saatii vietyy Alfa pienelle rundille. Vähä tihutti vettä, mut onneks oli hiton lämmint. Jotai +23 astet!
Sunnuntai illast maanantaihi, ja sinne se sit vaa meni seki weekend. Nyt oon vaa keskittyny pakkailuun ja siivoiluun, koska ylihuomen on vihdoinki lähtö Köpikseen. Can not wait!
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti