perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hyvä päivä

 Kevät alkaa pikkuhiljaa lähestyy ja kevätfiilis ottaa vallan, varsinki ku aurinko paistaa koko ajan niin ihanasti! Mikä parasta, meitsi sai kerranki nauttii perjantaist täysillä- ei töitä, ei koulua, ei mitään muuta ku rentoo hengailuu hyvän frendin kaa. Perfect day to take some pics!
 Oon jo aikasemmin todennu tän, mut meiän rappukäytävä on mitä parhain paikka kuvata. Siel vaa valaistus osuu jotenki ain kohillee ja taustat on mukavan yksinkertaset. Onneks naapureit ei oo viel toistaseks sattunu paikalle fotoomisen aikana. Saattais aiheuttaa pient hämmennystä.
 Käytii jossai välis tekee pieni kävelylenkki auringonpaistees ja palattii sit takas sisälle hengailee ja pelleilee kameran kaa. Kuvasaldo oli taas kerran jotain ihan älytöntä. Oon pohtinu et tätä menoo mun kaikki muistitikut, ulkoset kovalevyt ja cd:t on täynnä kuvatiedostoja, eikä loppua näy. Ainaki elämän jokainen pieniki hetki on ns. tallennettuna, jos ei muuta. Vanhoi kuvia on ain yhtä hauska kattoo, varsinki niiden ihmisten kaa joita on ikuistanu.
 Täs päivän ninja- style, olkaa hyvä.
 Hauskat viikonloput kaikille! Ottakaa iisisti ja nauttikaa auringonpaisteest, Foreca lupaili sitä jopa ensviikolle asti.

10 kommenttia:

  1. Hahah kuvittelen mielessäni, että joku miesnaapuri olisi tullut tuohon rappukäytävään ja nähnyt teidät siinä. Miehen ilme olisi varmaan ollut waau silmät pyöreinä. :DDDDDDDD

    VastaaPoista
  2. Oot todella kaunis! Muutenkin tosi kivoja kuvia :-)

    VastaaPoista
  3. Oot tosi nätti ja sul on tosi hienoi kuvii ja hyvä laatusii tykkään :)

    VastaaPoista
  4. näistä sun kuvista jotenki hehkuu semmonen elämä ja hyvä meininki :) ja voi rakkaus punaset hiukset!

    VastaaPoista
  5. Tosi mukava kuulla ja hei paljo kiitoksia :---)

    VastaaPoista