sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäisfiiliksiä

 Pääsiäinen on yleensä ollu ainaki meil sellanen juhlapyhä jota vietetään perheen/sukulaisten kesken. Tää vuos ei ollu poikkeus, ja tänää kokoonnuttiinki sit porukalla mun vanhempien luokse syömään. Meitsin isovanhemmat saapu kans paikalle, mikä oli tosi kiva ku ei olla nähty vähään aikaan.
 Mamin tekemät safkat on ain yhtä hyviä. Tarjol oli lammasta, uusii perunoit, valkosipulitomaattei ja mikä parast- parsakaalii ja bataattia, meitsin favourite herkkui! Mustajuuri oli ihan uus tulokas mun ruokalistal, mut positiivinen sellanen.
 Tottakai pääsiäisee kuuluu kans pääsiäispupu ja suklaamunat! Plus muut herkut. Mami oli taas innostunu ja leiponu mustikkakakkuu, keksejä ja kääretorttua, sekä valmistanu pashaa ja marenkeja. Poistuin ruokapöydäst lievis sokeriähkyissä. Mustikkakakkuu en jaksanu edes maistaa, vaa pakkasin pari palaa kotiin vietäväks.
 Päivän positiivinen yllättäjä oli espanjalaiset mansikat. Oon suhtautunu lieväl varauksel ulkomaisii mansikoihi, ne ku ei oo puolikskaa yhtä makeita ku kotimaiset, mut täl kertaa sattu vissii kohille hyvä rasia. Nam.
Mun mielest tällaset rennot päivät läheisten kaa on tosi mukavia. Mummolt ja vaarilt saa kaikenlisäks ain kuulla hauskoi muistoi mamin lapsuudest. Omist vanhemmist paljastuu ain kaikkee hauskaa isovanhempien kautta.
 Viiden mais saateltii vieraat taxille ja mäki suuntasin kotia kohti. Myöhemmin illal lähettii viel poikaystävän kaa hiihtoladuille. Pitihän ne kaikki herkut jotenki saada sulateltua.

2 kommenttia:

  1. aaaa voi ei mikä supersöpö pupu!! :D ♥
    Tosi kiva blogi sulla, taidan jäädä seuraileen. Kuvat on tosi laadukkaita, millä kameralla kuvaat? :)

    http://lifewithmadde.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon ja tervetuloa messiin! :) Kuvailen Canonin järkkärillä, malli EOS 550D

      Poista