sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Color mask

 Kärsin useimpien naisten tapaan ihan liian usein totaalisesta hiuskriisistä (millon sävy on väärä, millon latvat pörröset tai hiukset ei muuten vaan asetu), eikä n. 6 vuoden värjääminen suoraan sanottuna helpota asioita- varsinki ku värinä on punanen. Punapäänä olemisen suurin ongelma on varmaan se, et punapigmentti kuluu älyttömän nopeesti ja syvänpunaset hiukset haalistuu oranssin sävyihin/rusehtaviks. Jatkuva värjääminen puolestaan rasittaa jo muutenki kärsineitä latvoja, eikä kuivia raaski leikata pois ku pituutta haluais saada lisää. Oon kokeillu läpi ties kuinka monet sävyttävät, korjaavat ja kiiltoa lisäävät shampoot ja hoitoaineet, mut niiden tuoma lohtu on ollu loppujen lopuks melko laihan puoleinen.
 Jonki aikaa sitte yks meitsin luokkalaisista toi kuitenki ratkasun ihan nenän eteen. KC Color mask, sävyttävä ja hoitava hiusnaamio (hämmentävää etten ollu koskaan kuullukkaan koko tuotteesta). Toiveikkaana suuntasin Emotioniin ja hommasin itelleni yhen tuubin. Tökötti oli suhteellisen hintavaa, 16,50e purkki. Toisaalta sen pitäis riittää kahteen kolmeen käyttökertaan, hiusten pituudesta riippuen.
 Vaikutusaika on 5-10 minuuttia, mut ite annoin naamion olla n.12min ennen huuhtelua. Alempana kuva hiuksista ennen ja jälkeen käsittelyn. Kuvista eroo ei ees huomaa yhtä selkeesti ku livenä, mut meitsin hiukset oli oikeesti älyttömän paljo sileemmät ja hyvinvoivan näköset, plus punanen väri sai reippaasti lisää syvyyttä.
 Oon tuotteeseen ihan älyttömän tyytyväinen ja sitä paitsi naamiota jäi viel pariin kertaan. Säästän siis pienen summan ku en joudu jatkuvasti ostaa uusia hiusvärejä. Naamion avulla pystyn venyttää värjäyskertojen väliä aika paljo, mikä taas säästä hiuksia. Perfect!
Lisää infoa tuotteesta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti