perjantai 15. maaliskuuta 2013

Gettin' Ready

 Ammattiopistojen väliset Saku stars- kisat lähestyy salakavalasti eikä treeneistä tingitä, edes vapaapäivänä. Meil ois ollu tänää ilmeisesti jonki sortin tuntilyhennyksiä, mut meitsi raahautu silti koululle vähä jammailee med. Mia.
 Kilpailen kahessa sarjassa laulaen sekä soolona että duettona Mian kaa. Ihan friikkiä et oon vihdoin siirtyny kokonaa pois pianon takaa ja nyt pitäis seisoo mikki kädessä laulukilpailussa. En yleensä oo mitään jännittäjätyyppiä ku puhutaan esiintymisestä, mut täl hetkel on pienet kuumotukset päällä. Heikkoina hetkinä itsevarmuutta tuo onneks säestäjältä kuullut kehut lauluäänestä ja hyvästä sävelkorvasta sekä Mian tsemppaus. Duetossa tietenki tuetaan ja kannustetaa toinen toisiamme.
 Kuulin tänää ehkä ihanimmat sanat mun ja Mian ystävyydestä meijän säestäjältä. Ku kerrottiin et ollaan vietetty tosi paljo aikaa yhessä ne kaheksan vuotta jotka ollaan tunnettu, ni Airi vaan totes että sen kuulee meiän laulusta. Kaikki sanat alkaa ja loppuu tismalleen samalla tahdilla ja pelataan kuulema tosi hyvin yhteen. Tiimityö on lähes saumatonta. Toivotaan et tän tason tiimityö veis meiät kisoissa edes fiinaleihin asti. Muuta ei tarvita.
 Treenien jälkee suuntasin kohti kotia pakkailemaa yökyläkamppeita ja sen jälkeen suunta vanhempien luokse. Salkkareiden kattominen porukoiden kanssa on ihan parasta iltahupia. Kuten aina, tälläki kertaa arvattii juonenkäänteet etukäteen. Niin perus.

2 kommenttia:

  1. Vähän siisti tollanen kisa! Hienoja kuvia :)

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on! Oon aijemminki ollu ko. kisoissa, mut vaan säestämässä.
      Niin ja kiitos. :)

      Poista