torstai 21. maaliskuuta 2013

Kielikylpy

Tänää oli meitsin viimeset oppitunnit koululla tän kevään osalta. Enää perjantain yritysvierailu, sen jälkee alkaaki jo työssäoppiminen. Vähän ehk jännittää, ku ei yhtään tiedä et mitä seuraavat 10vk tulee olemaan. Toisaalta taas ootan innolla et pääsen tekee vähä oman alan hommia jossain muuallaki ku koulun asiakaspalvelussa. Se on jo suht nähty juttu.
Iltapäivästä pääsin vähä hengailee frendin kaa, ku Mia suuntas meille harjottelee Saku stars-kisoja varten ja viettää leffailtaa. Muutaman kerran biisi läpi ja sohvan nurkkaan tuijottelee leffaa kera leffamättöjen.
Ollaa molemmat opiskeltu espanjaa lukioaikoina ja päätettii vähä palautella ko. kieltä mieleen valkkaamalla illan elokuvaks Disneyn El rey león 2. Yllätyin positiivisesti siitä et miten hyvin pysyin hommassa mukana. Ehkä ne taidot ei sittenkää oo ruostunu niin paljoa ku pelkäsin. Nyt vaan odottelen huhtikuun Barcelonan reissua, ehkäpä tarjoutuu useampia mahollisuuksia päästä vähä testailee miten puheen tuottaminen luistaa.

4 kommenttia:

  1. Upee blogi, jään seurailemaan! :)

    http://jasssuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oot yks kauneimmast ihmisist ketä oon koskaan nähny! Osaat meikata tosi hyvin ja sun hiukset kelpais mullekin (; Blogissa on kivat kuvat mut fontti on vähän tylsä. Blogin nimi on kekseliät ja inspiroiva! Onnee Saku stars- kisoihin!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kiitos! Niin paljo kehuja et alko hämmentää... :3 Voisin ehkä tulevaisuudessa koittaa löytää jonku mielekkäämmän fontin, toi on kieltämättä vähän tylsä (tosin ainakin helppo lukea).

      -Riika

      Poista