lauantai 7. heinäkuuta 2012

Synttärit

Aaa, tänää oliki sit vika työpäivä ja edessä siintää kahen viikon loma! Kaiken huipuks lähettii illal pienel porukal stadii syömää Mian synttäreiden kunniaks. Vallotettii seittemän hengen voimin pöytä Memphis-nimisest raflasta. Oli kyl iha jees mesta, ruoka oli bueno ja palvelu pelas. Hinnat oli vaa ehk hippase liia korkeel, mut kerrankos sitä.

 Mia the synttärisankari! Näpsittii vähä kuvii ruokailun lomas...





Fooooooood! Kuvasin Tonin annost ku se näytti yber hyvält.


Saatii kulutettuu about pari tuntii tuol raflas. Safkailun jälkee mun parempi puolisko (Tapsa) suuntas kohti Kiloo, meitsi lähti himaa ja loput porukast ampas baarii. Joskin, ehittii ottaa viel muutamat yhteiskuvat Kampin edes.




Miksu ja Toni on molemmat lähös inttii maanantain ja koin nää juhlat siks osittain myös läksiäisiks. En kyl osaa yhtää kuvitella Tonii ilman tota pitkää fledaa... tai partaa. Ehk intti kummiski tekee hyvää noille sekopäille.


Taaaai sit niist tulee vaa entist hullumpii. Who knows.



Kuvien oton jälkee tuli jäähyväisten hetki ja ennen ku huomasinkaa, ni olin jo Lepuskis. Siel tosin jouduin venailee dösää himaa about puol tuntii. Tapoin sit aikaa piipahtamal R-kiskal ja juoruumal puhelimes.

Meitsi oli fiksuna ihmisenä laittanu tolle ko. reissulle korkkarit huolimat siitä, et mun vasen lonkka/alaselkä/jalka on edellee vitun arkana (ollu nyt tosiaa about 2vk enkä ees enää osaa sanoo et mikä kohta mul on oikeesti se kipee alue). Tos vaihees matkaa kävely alko olee luonnollisesti aika tuskasta. Tein siis temput ja jäätyäni dösäst pois himan pääs ni nappasin kengät veke, heitin sukkikset laukkuu ja lähin kävelee loppumatkaa paljain jaloin.



Taas yks syy miks kesä on ihan paras. Kengättömyys kunniaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti