perjantai 6. heinäkuuta 2012

Tapiola

Torstaina 5.7.2012
Vapaapäivä! Mikäs sen parempi tapa kuluttaa aikaa ku shoppailu. Suunnattii mamin kaa Tapiolaan alkuperäsenä suunnitelmana käydä ainoastaa vaihtaa rahaa mun tulevaa Köpiksen reissuu varten, mut kuinka ollakkaa, innostuin vähä tekee ostoksia siin sivussa... Mukaa tarttu erilaisia koruja, kynsihärpäkkeitä yms. Käytii myös ostaa jädet hellesään kunniaks! Tiramisuu ja tupla- jätskii, ah.
Äiti innostu taas tuttuun tapaansa kukista ja mukaa lähti sit yks amppeliki. Ite oisin halunnu ton musta-valkosen, mut se sai täl kertaa jäädä. Höh.
Tapiolast suunnattii viel Mankkaalle tekee ruokaostokset ja sit kotii syömää hamppareita. Ite tehdyt on vaa nii paljo parempii ku jotku mäkkärin tai hesen, ainaki mun mielest. Plus täytteet saa valita ihan ite.
Puol viidelt suuntasin Kartsiin ku olin varannu ajan kampaajalle. Otsis oli nimittäi taas päässy vähä kasvaa turhan pitkäks ja halusin muutenki siistii sen sitä tulevaa reissuu varten (en toki yhtää mainosta ko. matkaa tai mitään, ehei). Mari on mun favourite kampaaja, se on tosi mukava ja osaa hommansa, en oo viel kertaakaa joutunu pettyy. Suosittelen lämpimästi kaikille, kampaamon nimi on Happy Heads ja se löytyy Karakalliost palvelutalo Hopeakotkan yhteydest.
Anyway, se oli sellane päivä tänää. Täs viel lopuks fotoi päivän ostoksist, jos jotakuta siis kiinnosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti