torstai 26. heinäkuuta 2012

Risteily

Keskiviikkon juhlistettii mun isovanhempien synttäreit risteilyl Tallinaan. Jo aamu ysiltä hypättii mamin ja iskän kaa dösää joka vei meijät Lepuskiin. Sielt junalla stadii, stadist metrol kauppatorille ja torilt kävellen katajannokalle. Kaikest julkisil veivaamisest huolimat oltii paikal ekojen joukos.


Koska tollasel 15 hengen porukal ei oltais mahuttu tavallisee neljän hengen hyttii mitenkää päin vaik kuin ois ängetty, ni mun mamin sisko oli varannu vähä isomman version. How awesome!

























Menomatka meni melkei kokonaa laivan buffetis safkailles. Hiton hyvät ruoat kyl, täytyy sanoo! Porukka erehtyki syömää ittensä pikkase liian täytee, meitsi mukaa lukien. Varsinki jälkiruokaa tuli ladottuu lautaselle vähä turhan paljo...



Ku päästii maihi ni porukka lähti kuka minnekkäki. Vanhempi sukupolvi suuntas tiensä puutarhanäyttelyy ja meijä "nuorisotiimi" taas koluu vaatekauppoi. Shoppailun ohel piti tietty kans pysähtyy vähä kuvailee.







Takasin tulles käytii pyörähtää tax freessä, kannel ja pubis laulaa karaokee. Tai siis meitsi laulo, muut kuunteli.





Reissust jäi tosi hyvät fiilikset. Meil on kyl nii kiva suku ja iha mahtavaa ku kaikki tulee hyvi juttuu keskenää. Harmi ku ei nähä useemmin.

6 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, oot todella kaunis ja toi mekko <3.

    Tee enemmän itsesi näköinen ulkoasu blogille, jos vain pystyt/haluat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista ja kehuista! Voisin kyl tosiaa tehä tälle ulkoasulle jtn :3

      Poista
  2. söpö toi vauva ja tuli nälkä ki katteli noita herkkuja :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauva on mun serkun, se on kyl yks neiti aurinkoinen :) ja safkat oli hiton hyviä! Jos on reissaamas viking expressil ni kandee käydä testaa se buffet.

      Poista
  3. oootpas kaunis:) ulkoasu vois tosiaan olla joku vähän näyttävämpi:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) ulkoasuun aijon tehä muutoksia ihan lähipäivinä!

    VastaaPoista