maanantai 11. kesäkuuta 2012

Omaa aikaa

 Loma loma loma! Kuin ihanaa et saa aamulla nukkuu just niin kauan ku haluaa eikä tarvi miettii työasioita ollenkaa. Istuin koko aamun koneella datailemas ja soittelin vähä pianooki. Oon viimeaikoin ollu tosi laiska soittamaa ku ei oo vaa ollu fiilistä, mut nyt innostuin opettelee Coldplayn The scientist biisin löydettyäni sen soinnut netistä. Piti tosin vaa transpaa se parempaa sävellajiin et pystyy laulaa mukana, alkuperänen ku sattuu olee skidisti liian matala meitsin suppeelle äänialalle.
Innostuin kans kokeilee vähä mun jokapäiväsest meikist poikkeevaa silmämeikkii. Lisäsin siihen vähä hopeeta ja lilaa, täs lopputulos!
Illemmal oli alunperin tarkotus lähtee mamin kaa Selloon shoppailee, mut koska auto oli huollos ja olin liian laiskal tuulel fillaroimaa Lepuskii ja julkiset ei innostanu, ni tehtii suunnitelman muutos ja fillaroitii Viherin kirjastoon lainaa leffoja ja mulle lukemista ku lähen loppuviikosta Pieksämäelle. Automatka menee nopeemmin ku on mielenkiintosta luettavaa.

Hengaisin nyt muuten ulkona, mut koska keli on semi viilee eikä aurinkokaa paista, ni alan kattelee noit leffoi mitä lainattii. Toisel kertaa sitte. Lomalhan kuuluu tehä just mitä huvittaa, eiks se nii menny? Nauttikaa teki illast, sisäl tai ulkon. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti