sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Weekend

Tapahtumarikas weekend takana.... selittää tän hetken hiljasuuden blogin taholla. Ei oo oikee ehtiny päivittää ku koko ajan on ollu menos, mut en kyl valita. Perjantain oli meitsin vika duunipäivä ja sit alko viikon loma! Heinäkuus sit taas pari viikkoa lisää. Ihan friikkii, ku on palkallinen kesäloma ku viimevuonna mul ei ollu lomaa ollenkaa! Otan täst ilost kyl kaiken irti. Alotin siitä et kutsuin mun poikaystävän perjantaina meille yöks ku lauantaina oli tarkotus syödä synttärilounas sen kunniaks. Chillailtii vaa ja katottii kaikkii ihme videoit netist. Tää ihanuus autto mua myös valkkaa vaatteeit duunikaverin tupareit varten. En tajuu et mikä siin on ku vaatekaappi pursuu vaatteit ja silti joka kerta iskee sama kriisi et oh my, mitä meitsi laittaa päälle? Kai tää on näit naisten juttui.

Lauantai-aamuna herättii siin ysin kieppeil ja laittauduttii valmiiks. Annoin mun tiistaina ostaman synttärilahjanki hanille. Onneks se tykkäs ja paidan kokoki oli oikee! I am proud of myself. Mami valmisti meille luvatun synttäri päivällisen ja jälkkäriks mansikkatäytekakkuu. Kyl meit taas hemmoteltii! Sit ku täst joskus muutan omilleni ni tulee kyl ikävä äitin kokkauksii, se vaan osaa ruoanlaiton niin hyvin. Ite en oo nimittäi mikää mestari keittiön puolel..
Ruoan jälkee alettii tekee lähtöö, koska mun piti ehtii duunikaverin tupareihin Lepuskin holleille.
Onneks oli semi lämmin sää, vaik foreca oliki lupaillu sadetta. Pilvistä ja lämmintä, tarkeni aika vähil vaatteil loppujen lopuks. Bussipysäkil meijän tiet eros Tapsan kaa ku se lähti kävelee himaan ja meitsi hyppäs dösään. Löysin aika hyvin Saralle ilman ohjeistusta, vaik joutu se mua pihalle vastaa tulee ku en tienny yhtää et mikä rakennus. Tupareis oli kyl hyvä meininki, melkei kaikki oli koolla. Ruokaa oli tarpeeks ja ohjelmaaki järkätty- nimittäi singstar! Harmi vaa et porukka oli nii ujoo et sain varmaa kymmene biisii vetää itekseni alkuu, mut onneks sit muutki vihdoi uskals ku ilta pääs pidemmälle.
Meininki oli rentoo ja oisin voinu jäädä sinne fiilistelee pitemmäksi aikaa, mut piti suuntaa takas Tapsan luo, kumminki sen synttäripäivä. Ku pääsin määränpäähän ni Tapsa ja yks meijän hyvä yhteinen frendi Janne oli mua vastas steissil. Kaupan kautta suunnattii Tapsan kämpille hengailee ja polttelee shishaa. Ei kyl jaksettu älyttömän myöhää valvoo ja meitsi simahti ennen yhtä.
Pelleiltii kameral. Semi trippaavaa...
Tänää herättii ysin mais ihan koomasena, mut sain itteni revittyy ylös ja suihkuu. Janne ja Tapsaki nous pian mun jälkee ja suunnattiiki siin sit kauppaa ostaa aamupalaa ja kaikkee mättöö, ku lisää porukkaa oli tulos päiväl käymää.
Meitsin aamupala- persikkaa ja persikkarahkaa! Namm.
Ehittii just sopivasti saamaa kaikki valmiiks ja safkaa ku ovikello soi. Mia ja Toni, jotka on siis meitsin läheisimpii frendei ja nykyää myös Tapsan frendei, tuli chillailee meijän kaa. Istuttii aluks sisäl, mut ku aurinko alko paistaa ni siirrettii shisha ja naposteltavat ulos terassille. Juttuu riitti, ku ei kumminkaa hirveen usein nähä ja Tapsa ja Janne innostu pomppii trampal. Mä häärin tapani mukaa kameran kaa ja käyttäydyin ku pahimman luokan paparazzi.
Naurakaa vaa, mut noi Angry birds- juomat on hiton hyviä! Me likes.

Ninjaa!
Aika menee ihan liian nopeesti ku on hauskaa, nii myös tänää. Tonin ja Mian piti lähtee himaa ku niil oli Tonin vanhempien luon päivällinen. Jäätii jällee kolmistaa Tapsan ja Jannen kaa, ja päätettiiki siin sit kerää kamat kasaa ja suuntaa Jannelle, ku se oli pystyttäny teltan takapihalle. Ei mikää iha perus teltta. Jätkä oli raahannu sinne nojatuolit, pöydän ja tietokoneen, samoin petivaatteet. Kuin magee chillausmesta! Jäätii sit sinne hetkeks jumittaa ja fiilistelee hyvää musaa.
Kuudelt äippä tuli hakee mua himaan. Nyt vaa aijon loppuillan ottaa rennosti ja datailla. Elämä on ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti