lauantai 19. lokakuuta 2013

Valokarnevaalit

Sen jälkee ku kävin ekan kerran Lintsin valokarnevaaleil 6 vuotta sitte (vai olikohan se 7), oon halunnu käydä siel joka ikinen syksy. Tänä vuonna suunnattii mestoille meiän super ryhmäl: meitsi, Tapsa, meiän kämppis Toni ja mun paras frendi Mia.
 Alotettii ilta sielt mistä se kuuluuki alottaa, eli hattarakojult! Lievä sokerin yliannostus kuuluu lintsireissuun, varsinki ku ei ollu täl kertaa tarkotus kieppuu laitteis (sokeriähky plus laitteet = hyi).
 Jokasena valokarnevaalin iltana Lintsil on eri ohjelmaa. Meiän iltana, eli keskiviikkona, ohjelmas oli stand up- komiikkaa ja lavalle nous mm. Ilari Johansson. Siin on mies jonka huumori uppoo ainaki muhun!
 Esitysten jälkee oli viel tarkotus jäädä pyörii Lintsille ja käydä ainaki Panoraamassa, mut kylmä sää ja järkyttävät jonot ajo meiät etuajassa takas kotimatkalle- Hesen kautta tietenki.

2 kommenttia:

  1. Ai siel pidetää tollanenki! Vitsi ku mahtavia kuvia oot taas ottanu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Joo lintsi on järkänny noit karnevaaleja muistaakseni jo ainaki viiden vuoden ajan. Parina vuonna on ollu kans kokeilussa joku "talvirieha" luistinratoinee yms. , mut en oo varma et järkätääks niit vieläki :D

      Poista