tiistai 15. lokakuuta 2013

Ljubljana Zoo ja vähä muutakin

Perjantai- aamu oli aikamoista sähellystä, ku koitettiin Miran kaa ehtiä ajoissa koululle hoitamaa läjä paperiasioita ennen kotiinpaluuta ja sen jälkeen piti vielä hoitaa tuliaishankintoja ja miitata mun äiti Tivolin puistossa. Myöhästyttiin aikataulusta ihan pikkasen, mut onneks meiän kv- ohjaaja Vanda oli suopea asian suhteen. Leimat ja nimmarit papereihin, hyvästit puolin ja toisin ja suunta kohti Tivolia.
Matka eläintarhaan oli tosi sateinen, mut perille päästyä pilvipeite repeyty kahtia ja aurinko paisto koko loppupäivän ja vielä illanki! Upeeta.
Paras eläintarha missä oon koskaa käyny! Eläimet oli super aktiivisii ja uteliaita ja melkei kaikilla oli uskomattoman isot ja hyvin hoidetut, eläimen elinympäristöä mukailevat aitaukset.
Jopa aitauksessa johon vierailijoilla oli mahollisuus mennä, oli eläimille erikseen rajattu lisätilaa jonne oli pääsy kielletty.
Eläintarhasta suunnattiin taksilla kämpille (hinta alle 5e ?!) koska Miralla oli jo kiire pakkailemaan. Pian seisottiiki jo pihalla hyvästelemässä. Muistan siinä seistessä miettineeni et "apua, huomenna tähän aikaa mäki hyppään taksiin jonka määränpää on lentokenttä". Onneks tuollon oli vielä se viimenen ilta aikaa. Päätettii mamin kaa koejaa meillä käytössä olleet pyörät ja lähtee keskustaan. Aikamoiset vempluat, etten sanois. Paikalliset naureskeli meiän pyöräillessä ohi.
 Ilta oli mukava ja tulipahan niillä pyörilläki nyt edes kerran ajettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti