lauantai 19. lokakuuta 2013

I love me- messut

 Huolimatta siitä et tulin edellisen viikon la-su välisenä yönä kotiin mun kuukauden mittaselt Slovenian reissulta, oli ihan pakko jaksaa viel heti seuraavana päivänä käydä I love me- messuilla. Seuraki oli ihan parasta: meitsin poikaystävä nimittäin tarjoutu tulee seuraks, ihan vapaaehtosesti!
 Paikanpääl oli vaik mitä ihanaa ja hypistelin varmaa jokaisen purkin ja purnukan läpi. Paras juttu oli kuitenki Grimasin myyntipiste. Grimasin meikit on meinaa parhaita joita oon koskaa käyttäny ja nyt ne oli myynnissä messutarjouksin! Luomiväreissä on upeita sävyjä, pigmentti on todella hyvä, väri pysyy luomilla eikä varise. Hinta-laatusuhdekki on kohillaan.
 Luulin etten ostais messuilta paljo mitään mut hups, jonnekki se 70e sit vaan katoski. Yllätin itteni, koska yleensä shoppailen tosi harkiten. Kai sitä joskus pitää repästä?
Meil oli tosi hauska päivä yhes ja toisin ku aattelin, mä en ollukkaa se ainoo tavaran haalija. Poikaystäväni nimittäi osotti mulle päivän aikan et osaa ne miehetki shoppailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti