maanantai 9. syyskuuta 2013

Siikajärvi

 Lauantai meni aika pitkälti työkavereiden kaa hengaillessa. Aamul työpaikalla, illal Siikajärven rannal. Paikka oli tosi tunnelmallinen ja miellyttävä. Kaiken huipuks sattu viel tosi hyvä sää kohdalle, lämmin ja aurinkoinen.
 Paikanpääl oli kans soutuvene jota piti päästä heti testailee. Ei vaan menny ihan putkeen eka kokeilu. Veneestä puuttu tappi ja työkaveri mukavasti duunaili omin kätösin siihen uuden, vaan ku vene työnnettii vesille, alko pohjasta tulvii järkyttävät määrät vettä. Ei siinä, sitte äyskäröitiin ja soudettiin minkä kerettiin ja jälkeenpäin kummasteltiin, et mist lähtien veneessä on ollu kaks reikää pohjassa? No, toinen tappi kehiin ja uus yritys. Meni huomattavasti paremmin.
 Illan aikan harrastettii myös katolla kiipeilyä. Omalta osalta nollatoleranssilla tietenkin, huomioikaa se.
 Kaverin reppuselässä matkailua, ryhmäleikkejä sekä hyvää safkaa.
Meitsin osalta ilta jäi lopulta aika lyhyeks, osasyynä seuraavan aamun työvuoro, osasyynä hiljalleen iskevä kylmyys ja tekemisen puute. Monilla ku kuppi alko kaatua siihen tahtii ettei perässä pysyny. Voisin silti sanoa, että tuli taas koettua hauskoja hetkiä. Kiitokset siitä, työtoverit! Pikkujouluja ootellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti