torstai 12. syyskuuta 2013

Matkapohdintoja

 Lähtöpäivä Sloveniaan lähestyy ja sen sijaan et alottaisin pakkaamisen, vietän iltani ulkona valokuvaamassa tai tekien jotain ihan muuta. Oon kyl kirjottanu pitkän listan tavaroista joita pitäis ottaa mukaan sekä tavaroista, jotka  kannattaa ostaa paikanpäältä. Matkalaukku oottaa eteisessä täyttöä, uus läppäri on laitettu matkakuntoon (ensimmäinen ikioma koneeni!), skype-tunnukset on luotu ja kaikki paperiasiat ainaki suurinpiirtein hoidettu. Varmaan täs käy niin et perjantai-iltana paniikissa heittelen tavaroita kassiin hullulla tahdilla lista kädessä ja perillä huomaan et puolet jäi kotiin. Mut ei kai se nyt oo suuri ylläri et parhaan kaverin ja paremman puoliskon kanssa hengailu houkuttaa enemmän ku pähkäily matkatavaroiden kanssa?
 Vaikka oon vaan kuukauden poissa, tuntuu hassulta, ettei Mian kans nähtäis yli kuukauteen. Oon niin tottunu et nähään melkei viikottain ja soitellaan vähintää joka toinen päivä. No, onneks on nyt skype ja web- kamera ni ei tarvi turhaan puhelinlaskua kerryttää. Ah, niin ihana tietotekniikka ja sen kehittyminen.
Muutama lukija pohti taannoin et mahdanko tehä postausta vaihtoajastani Sloveniassa. Vastaus tähän on kyllä! Elämä siellä tulee varmaan olemaan aika hektistä varsinki ekat pari viikkoa, mut koitan parhaani mukaan pitää suunnilleen samanlaista postaustahtia ku täällä Suomessaki.

2 kommenttia: