keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Saikkupäivän kuulumiset

 Mitä oiskaan ulkomaanmatka ilman sitä perinteistä ongelmaa vatsan ja syömisen kanssa? Maanantai ja tiistai oli hyvin hankalia päiviä ku meitsin vatsaan sattu ajoittain niin ettei liikkuminen oikein onnistunu. Vatsa toimi normaalisti mut kipu vaan jatku ja jatku ja syöminen pahens asiaa. Illalla fiilis helpotti sen verran että uskalsi lähteä vähän ulos tallailemaan ja haukkaamaan happea. Miralla puolestaan oikutteli jalka, joten tiistai oli molemmille sit ns. saikkupäivä.
 Liikuttiin bussilla jopa huimat kolme pysäkkiä paikalliselle euroshopille, jonka edessä nökötti kans pieni kappeli. Sainpahan muka hyvän syyn kaivaa kameran edes hetkeks pois laukusta. Onnistuttiin jopa molemmat näyttää siltä ettei tässä mistään vaivoista kärsitä!
 Euroshopkaan ei osottautunu ihan turhaks reissuks, sillä molemmille löyty jotain pientä mukaan. Ennen asunnolle paluuta käytii viel pikasesti paikallisessa Lidlissä hakemas Activiaa ja vähä tutumpia ruokatarvikkeita, joita mun vatsa varmaan osaa arvostaa. Löydettii kans maailman parasta kirsikkajätskii ikinä, johon en oo ainakaa vielä törmänny Suomen Lidleissä. Snif.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti