sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Rafting adventure

 Meitsin parempi puolisko laskeutu torstai-iltana Slovenian lentokentälle joten arvata saattaa, et meiningit on ollu taas aika hektisiä ku on juostu paikasta paikkaa ja touhuttu vaikka mitä. Säät ei ikävä kyllä oo ollu nyt parhaat mahdolliset, mut sehän ei meitä estäny lähtemästä lauantaina mm. laskemaa Sava dolinka- joen koskia.
 Mentii aamujunalla Bledin rautatieasemalle, josta retken järjestäjät meiät ystävällisesti poimi kyytiin. Alkuperänen suunnitelma oli mennä bussilla Bledin keskustaan asti ja aikataulut me oltii jo etukäteen selvitetty. Koska kuitenki ollaan Sloveniassa ja turistien neuvonta on mitä on, arvata saattaa ettei annettu informaatio oikein pitäny paikkaansa tälläkään kertaa ja vähällä oli ettei missattu koko reissua. Hui.
 Melontapoppoo osottautu varsin mukavaks. Meiän ja oppaan lisäks mukana menossa oli sekä britti- että islantilaisparisukunta. Suosittu aktiviteetti pariskuntien keskuudessa, kenties?
 Niin ku kuvista näkee, fiilikset oli katossa ja kaikil hymy korvis. Koskien laskun lisäks kävin joessa uimassa ja kuten oppaat meille reissun alussa tokas, vesi todella oli erittäin"refreshing".
 Tiimikuva. Tällasia kokemuksia mun mielestä reissuissa kuuluuki hankkia. Upeita hetkiä, upeita muistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti