tiistai 17. syyskuuta 2013

Koti Sloveniassa

Yks varmaan kaikkein oleellisimpia asioita vaihtoon lähtiessä on kämpän hankkiminen. Meiän kohdalla oli onneks varaa mennä vähä isomman budjetin mukaan, joten päädyttiin kahdestaa vuokraamaan kokonainen asunto omaan käyttöön. Vuokra on kuukauden ajalta yli 1 000e, mut hintaan sisältyy vesi, sähkö ja nettiyhteys. Lisäks täältä löytyy tv englanninkielisine kanavoineen, pyykinpesukone, fööni ja kaikki muu tarpeellinen aina elmukelmusta paistinpannuun ja servetteihin. Noin 2 min kävelymatkan päässä on 2 kauppaa, apteekki, pankkiautomaatti ja postilaatikko. Myös mäkkäri, elokuvateatteri ja kahviloita löytyy lyhyen kävelymatkan päästä, vaikkei ollakkaan keskustassa. Myös julkinen liikenne kulkee mukavasti tästä vierestä.
Hieman kuvaa meiän olohuoneesta ja keittiöstä. Tilaa ainakin löytyy.
Meiän asunto on viidennessä kerroksessa, joten näkymät parvekkeelta on aika kivat.
Kylpyhuone ja wc on erikseen. Tarkimmat huomaa, ettei wc:ssä oo erillistä lavuaaria, eli kädet pestään joko keittiössä tai kylppärissä. Myöskään lukkoa ei wc:n ovesta löydy, mut näppäränä askartelin meille kahvaan kiinnitettävän lapun jonka toisella puolella lukee "vapaa" ja toisella "varattu". Toimii!
Ylempi kuva on mun huoneesta ja alempana matkakumppanini Miran huone.
Mun mielestä ihan miellyttävä kämppä, vuokraisäntäki on todella mukava ja avulias. Meillä on täällä jopa pyörät käytössä, mut ainakaan toistaseks ei olla niitä tarvittu. Kyl täällä kelpaa kuukauden asua. Huomaan että keskustellessa kavereiden kanssa netin välityksellä, oon alkanu jopa kutsumaan tätä asuntoa kodiks. Se kertoo jo aika paljon se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti