maanantai 13. elokuuta 2012

Piknik


What a day! Huomenna palaan vuoden tauon jälkee takas koulun penkille ja vaikkei mulla mitää koululaisten pitkää kesälomaa ookkaa ollu, ni pakkohan tätä ns. "viimeistä kesäpäivää" oli jotenki juhlistettava. Oltii Petran kaa sovittu et lähetään piknikille, joten duunipäivän jälkee polkasin heti himaa valmistelee eväitä.


Mozzarella-salaatti on super hyvää ja maailman helpoin tehä. Tarvitaan vaan:
  •  2 tomaattia
  • 1 mozzarella juusto
  • basilikaa
  • piri piri mausteseosta
Aineksien silppuaminen ja sekoitus ja tadaah, herkkusalaatti on valmis.


Petraki oli panostanu ja vääntäny meille salaatin, joski vähä erilaisen ku meitsin... hedelmäsalaattia! Mansikoita, appelsiinia, banaanii, nektariinii, vesimelonia ja viinirypäleitä. Namm! Vaniljakastike kruunas koko komeuden. Kastike oli nii hyvää et innostuttii syömää sitä suoraa hedelmäsalaattikauhalla... hups.



Ilma oli lämmin ja molempien teki mieli uimaan, mut bikinit jäi kotiin. Kahlaillessa todettii kuitenki ettei ehkä menetetty mitään. Vesi oli nimittäi tajuttoman kylmää!




En tiiä mitä noi haituvat oli, mut pelleiltii niitten kaa urakal ja saatii aika hauskoja kuvia.



Rannalla oltiin vaan me kaks- voitteko uskoo? Otettii yhteisest ajast kaikki irti ja nautittii täysillä auringosta ja hiljasuudesta. Jäi kyl nii hyvä mieli meijän retkest. Taisin taas löytää mun kadonneen kesäfiiliksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti