torstai 2. elokuuta 2012

Operaatio metsänhenki

Mikää ei piristä mieltä yhtä paljo ku se et mahtavan työpäivän jälkee pääsee viettää aikaa hyvän frendin kaa. Tarkottaa siis tuplamahtavuutta! Alkuperäsiin suunnitelmiin kuulu joulutorttujen teko ja Singstar, mut koska ulkon oli hyvä sää ni päätettii skipata singstarit täl kertaa ja pitää kunnon kuvailu sessiot.


Asukuvaa! Ostin ton topin Cyber shopista vähän aikaa sitte ja se nous heti yheks mun suosikkivaatteista. Kengät on Prismasta ja hame... en muista mistä, mut koska se on ostettu yläaste aikoina eli reilut viis vuotta sit, ni ei sillä väliä oiskaa.



Päätettii tosiaa paistaa joulutorttuja, huolimatta siitä et mami katto meit vähän kieroon. Siis kyllähä nyt joulutorttuja voi kesäl tehä, vaikka kyseisten leivonnaisten nimi nyt sattuuki viittaamaa jouluun. Yhtä hyvi se vois olla vaik joku kesäherkku joka on nimetty luumutortuks.




Herkuttelun jälkee alko operaatio metsänhenki. Kaivoin kaapin uumenista mun vanhan rooliasun jota käytin yhes koulun musikaaliprojektis. Hame solahti päälle helposti, eli en oo vissii sit ysiluokan jälkee kauheesti lihonu?


Mia on kehittyny valokuvaajana iha huimasti (onha sil toisaalt ollu paras opettajaki, eli meitsi)! Saatii tosi paljo hyvii kuvia ja tätä blogii kirjotellessa iski valinnanvaikeus. Nii kivoi ku kaikki otokset onki, ni en usko et kukaa ulkopuoline jaksaa kattoo miljoonaa samankaltast fotoo.





Toimin mallin ja valokuvaajan lisäks vähä stylistin virassaki ja valkkasin mun vaatekaapist Mialle boleron ja hiuskoristeen (korvikset myös, mut ne ei näissä kuvissa näy). Väitän tehneeni nappivalinnan, Mia näyttää upeelta!


Kesken kuvaussessioiden bongattii mun mami vattupuskista rypemässä. On siis pakollisen yhteiskuvan aika!


Se oli sellane päivä, katotaa mitä loppuviikko tuo tullessaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti