perjantai 17. elokuuta 2012

Passion never dies


Yks mun rakkaimmista harrastuksista, kynsien lakkaus ja koristelu, oli saada karun lopun ku koulussa ilmotettiin ettei pitkien kynsien kaa sovi tulla tunneille (kosmetologiks opiskelun haittapuolet). Ymmärtäähän sen, et ne on epähygieniset ku tehään kasvohoitoja yms. mut itku oli valehtelematta lähellä ku keskiviikkona saksin kynnet ihan tyngiks. Voi kuulostaa tyhmält ja pinnalliselta, mut siinä vaihees ku on melkein kaks vuotta eläny pitkien kynsien kaa ja laitellu niitä 2-4 kertaa viikos, ni tuleehan siin kurja olo ilman.


Toi ylemmän kuvan Konadin koristeketju oli -ja on edellee- yks mun lemppareita.



Lyhyet kynnet on ja pysyy (ainaki kesään asti), mut sen sijaan että jäisin itkee pitkien perää, päätin et asiasta täytyy löytää ne positiivisetki puolet. Nyt suunnittelenki sit jo iha fiiliksis lakkauksia lyhyisiin kynsiin. Luonnollisesti meininki on aika erilaista ku pitkien kaa, joten saan oikeesti pistää rutiinit uusiks. Tää viikko on vaa ollu nii hektinen koulun ja duunin takii etten oo ehtiny viel suunnittelua pidemmälle, mut lupaan laittaa kuvamateriaalia näkyville ku saan ekoja lakkauksia valmiiks! Sitä odotellessa voitte ihailla (tai kauhistella) näit vanhoi tekeleitä.



Jos nyt viel täs vaihees oli epäselvää, ni kuvien kynnet on siis ikiomat. Ei geelausta, ei rakennekynsiä, ei mitää ekstraa. En myöskää omista mitää salaista kikkaa siihe mite kynnet saa kasvamaa noin hyväkuntosina ja vahvoina. Mul on vaa käyny tuuri. Lakkauksen kestosta sen verran, et viitseliäs käyttää alus- ja päälyslakkaa. Omat kynnet pysy viikonki ajan siisteinä duunista huolimatta. Ilman noit kahta lakkaa... there's no chance.




Jos on kysyttävää, kysykää. Kritiikkiäkin saa pistää tulemaa, kunhan on asiallista. Oon vielä aika alottelija, joten kehitettävää löytyy viel paljo (onneks, koska kaiken osaaminen olis tylsää)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti