sunnuntai 5. elokuuta 2012

Day as a pirate

Mikä ois parempi tapa viettää aurinkoine sunnuntaipäivä ku veneily ja seikkailu saaristossa? Meitsi on aina rakastanu merta, uimista ja veneilyä... ylipäänsä kaikkee mikä liittyy jotenki vesistöihin. Näin ollen oon luonnollisesti ain valmiina ku tarjotaan mahollisuutta pääst seilaa. Kamat kasaa ja nokka kohti horisonttia.



Itehän en siis tiiä merellä liikkumisest tai veneist yhtää mitää (muuta ku sen et miten soutuvenettä soudetaan)  mut no panic, siks kandee ryhtyy kapteeniks ja hommaa miehistö joka hoitaa hommat kotii.


Vajaa kahen tunnin matkan jälkee laskettii ankkuri Stora Brändön kohalla ja noustii maihin. Saaren tutkinta ja treasure hunting.


Osa miehistöst ryhty helmenkalastus hommiin ku meitsi lähti metsästää aarretta.


Seikkailtii lätäköiden ja hämähäkkikanjonin läpi, muttei löydetty kultaa eikä muutkaa arvotavaraa. Pari silkkiiki sileempää kivee tosin tarttu messii. Matkamuistoja....





Koska treasure hunting on aika rankkaa hommaa, ni meitsi päätti tehä irtioton ja lähtee soutelee. Kapteenin hommat sai hetkeks jäädä muiden vastuulle.



Meitsi on sitä  mielt et kaikki hauska loppuu ain liia aikasi, nii kävi myös tänää. Lähdön hetki koitti, halus sitä tai ei. Vene kuntoo ja ankkurit ylös. Tuuli oli meille suotuisa ja nautiskeltii koko poppoo kannel auringon lämmöst. Perfect!



Hetki jolloin satama tuli näkyviin.. meitsi haluu jo takas merille! Joskus viel ostan oman botskin ja seilaan sil vaik mihin. Aijoo, ja sen miehistön värvään kans... Yarrrr.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti