maanantai 20. elokuuta 2012

Flunssa

Pahottelen viimeviikkosta hiljasuutta blogissa, mut koulun alku, työ ja viikonlopun sairastuminen vei kaiken energian, eikä voimia tai aikaa jääny kirjotteluun. Lupaan tällä viikolla tehä ryhtiliikkeen ja kirjottaa taas useemmin. Veikkaan et nimenomaan kaiken koulu- ja työstressin takia sainki ton flunssan... vastustuskyky hemmetin alhaalla, enkä muista millon viimeeks ois ollu niin paljo asioita hoidettavana.
Lauantaina suuntasin tieni Lepuskin Diacoriin hakemaa poissaolotodistusta duunia varten ja samal hoidettii mamin kaa ruokaostokset pois alta. Kaupas kiertely ei kuitekaa tehny mulle hyvää vaa kuume lähti nousuun. Väänsin itelleni himas supermehuu- sitruunaa, limeä ja appelsiinii! Kunnon c-vitamiinipommi vähä helpotti oloo ja maistu ihan mahtavalle, mut eihä se kuumetta laskenu. Too bad.

Karviaisia sekä karhunvattuja joqurtilla! Lisäpiristystä päivään. Ja molemmat helposti poimittavissa suoraan takapihalta.
Iltapäivään mennessä kuume ei hellittäny, mut Tapsan luo oli silti pakko päästä. Katottii vaa leffoja vierekkäin peiton alla ja meitsi ryysti vuorotellen kuumaa mehua tai teetä. Levosta huolimatta kuume ampas illal reippasti yli 38 asteeseen ja olo oli järkyttävä. Onneks mulla on ihana mies joka huolehti mun hyvinvoinnista järjestämäl extratyynyjä, keittämäl lisää teetää ja tuomal buranat sänkyyn, ettei mun tarvinnu liikkua. Klo 2 yöllä kuume laski ja meitsiki sai kunnol unenpääst kii. Sunnuntai ei kuitenkaa ollu lauantaita parempi ja himaan päästyäni nukuin kaks tuntia putkeen, vaik kello oli 16 iltapäiväl.
Nyt maanantain vointi oli vihdoinki parantunu pikkasen, mutten silti uskaltanu lähtee kouluu ja ottaa riskii sen kaa et kuume nousis viel uudestaa. Iltapäivään mennes olin kuitenki jo vakuuttunu et tauti vetelee viimesiää ja uskaltauduttii mamin kaa lähtee stadii hoitaa pakollisii asioit pois alta. Asia nro 1 oli opiskelijakortti. Oon ehtinykki jo kaivata sen tuomia etuja täs vuoden aikana.
Toinen asia oli valkoset kengät kouluun. En ois ikinä uskonu et hankin crocsit, mut täs sitä nyt ollaa. Yllätyin siitä et miten söpöjäki mallei niilt löyty. Kaikki ain käyttää vaa niit hirveit, korkeintaa mökkikengiks sopivii tossu-malleja. Hyi. Ite päädyin tollasii ballerinoihin. Ei noikaa mitkää kummoset ilmestykset oo, mut menee tän kerran.
Ps. Jos joku ihmettelee et miks tarvin valkoset kengät kouluun, syy on siinä, et kosmetologin työasuun kuuluu kokonaa valkoset kengät. Ja me käytetään niit työasuja koululla. That's why. Kriteereinä kuitenki oli et kenkien pitää olla umpinaiset, takaa suljetut työkengät (taikka sit noi crocsit). Eli ei mitää sandaalimalleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti