perjantai 3. elokuuta 2012

I ♥ make up

Ennen ku alotin bloggaamisen, meitsille ehdotettiin et tekisin meikki/kynsiaiheisen blogin. Idea oli hauska, mut ikävä kyllä materiaalia tuskin olis tullu tarpeeks näin tiuhaan postailuun, ja sehän ois ollu tylsää. Haluisin kuitenki jakaa tän harrastuksen lukijoillekki ja siin samal ehkä antaa joillekki inspiraation siemenen. So, here goes!



Suosin vahvaa silmämeikkiä ja kyllä, tää ekojen kuvien versio on se mun "everyday make up". Porukka aina ihmettelee et miten jaksan väsää ton saman meikin vaikka joutuisin herää aamulla klo 4.40 et ehin kuudeks duuniin. Vastaus: helposti. Meikkaaminen ei oo pelkästää ulkonäön vuoks, se on harrastus. Valmis meikki on mulle about sama asia ku taidemaalarille valmis taulu. Sen tekoon käytetää aikaa ja huolellisesti viimeistelty, onnistunu työ saa hyvälle tuulelle. Inhoon kiireessä meikkaamista, hyi. En usko et tuutte mun suust kuulee sitä perinteistä "ei millää jaksais meikata"-valitusta.



Vähä luovempaa meikkausta ja uuden kokeilua. Täl kertaa panostettu myös huulii ja poskiin. Ko. meikki kuuluu myöski niihin joita saatan tehä ihan normi arkipäivänä, vaikka ainoo paikka mihi oisin himan lisäks menossa on duuni. Nothing else to say.



Okei, tällä meikillä ei sit taas oo mitää tekemistä arkilookin kaa, voitte unohtaa sen samantien! Tää liittyy puhtaasti mun toisee harrastuksee, valokuvaamisee. Fantasia aiheine meikki tuo kuvii jotai ihan uutta ku se perus "laitoin vähä luomiväriä"-look. Uskaltakaa kokeilla astetta härömpiä ratkasuja.


Sitte viimesenä vaan ei vähäisimpänä... En tyydy pelkästää oman pärstäni maalaamiseen vaan vaadin aika ajoin uhreja. Mia on yks mun vakiuhreista, tässä lopputulosta talven meikkikokeiluista. Jos uskallatte ni ilmottautukaa toki koekaniineiks. Sellaset on enemmän ku tervetulleita!

Enskerralla sit taas normimeininkii ja lifestylee. Palaillaan.

Ps. Jos on kysyttävää meikkaustekniikasta, välineistä tai ihan mist vaa, ni kysykää rohkeesti. Vastaan parhaani mukaan.

6 kommenttia:

  1. Äww miksei mun meikit ikinä onnistu yhtä hyvin, oot taitava! :D Tää sun blogi on täynnä superihania kuvia, pakko jäädä lukeee!

    VastaaPoista
  2. Äyäyäyä super paljo kiitoksii! :---)

    VastaaPoista
  3. Tekisitkö joskus tutorialin ( tai mikskä sitä sanotaan ko näytetään miten se meikki on tehty?) Ihan alusta ja kuvata kaikki ne vaiheet? Noi on meinaan pirun hienoja mekkauksia!!!

    VastaaPoista
  4. Hei kiitti! :) kiva kuulla et oot tota mieltä. Plus toi tutorial idea ei oo yhtää hassumpi, voisin sellasen ehk joku kerta tehdäkki!

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi ja ihan mahtavii kuvii, pakko liittyy lukijaks! : D

    Jjja mun blogi (mikä on tylsä tähän verrattuna) jos kiiinnostaa : http://bbuildingfotthefuture.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Jee, kiitti kiitti ja welcome :) käyn toki vilkasemassa sunki blogia!

    VastaaPoista