sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Monitoimi-viikonloppu


Takana viikonloppu jolloin ehdin kaikkialle. Tai ainaki tuntuu ihan siltä. Lauantaina töissä 8h, kääntyminen kämpillä ja sieltä frendin synttäreille nauttii hyväst seurast, ruoast ja juomist.



Meit oli tosi pieni jengi koos, mut oikeestaa parempi niin. Ku on vähemmän ihmisii ni tunnelma on tiiviimpi ja keskustelut yleensä lennokkaampii. Tää lauantai-ilta ei ollu poikkeus.



Kuvaa synttärisankarist. Meitsi ei oo nähny Miksuu intin takii monee kuukautee, joten oli tosi jees saada kutsu partyihin.



Hellyydenosotuksia tulevalle kämppikselleni (huom. siis ylemmässä kuvassa mä silitän, en läpsi). Oon niin fiiliksis muutosta ja tekis mieli hehkuttaa sitä kyllästymiseen asti! Samas kämpäs poikaystävän ja yhen parhaimman frendin kaa. Tullaa kaikki tosi hyvin toimeen keskenämme joten maholliset konfliktitkaa ei huoleta. Luotan siihen et saadaa pelisäännöt sovittuu ja asiat ratkottuu yhteisymmäryksessä. Nii me ollaa tähänki asti saatu.



Miksun kemuist meninki sit Mian kaa Tonille yöks. Tykkään hengailla Tonin porukoil, siel on aina nii tervetullu olo ja muutenki hyvä meininki. Plussana se et saan nähä yht maailman sulosint kanii, eli Luppaa.


Sunnuntai iltapäiväst suunnattii viel kämpille jatkaa remppaa. Ollaa saatu meijän seinänaapuriki avuks (meitsin vanhasta osotteesta siis) ja laminaattilattia on nyt almoust done. Miehet, hyvin hoidettu! Mamin kaa alotettii operaatio sängyn spray maalaaminen, mut maalin haju aiheutti mulle järkyttävän huonon olon ja jouduin lopettaa kesken. Joku kaasunaamari ois ollu jees.



Ensimmäinen sisustuselementti tungettu seinälle ja koht voi alkaa roudaa loppuiki kamoi. Taas ollaan yks askel lähempänä lopullista muuttoa. Awesome!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti