sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kämpil


Sunnuntai-aamu ja sää oli tapansa mukaan harmaataki harmaampi. Tänää tosin en antanu asian häiritä koska päivän ohjelmassa oli remppaamista kämpil, mikä taas tarkotti sisätiloissa hengailua.
Jääkaappii siirrettäes todettii et mattoi ei sit vissii tarvi hankkii ku on karvamatto omast takaa. Yhtä pehmeeki ku chinchillan takamus! Ulkonäkö ei kuitenkaa miellyttäny silmää, joten aseistauduin rätein ja pesuainein. Karvamatto pani vastaan, mut meitsi voitti tän erän (ja mikäli se musta on kiinni, ni uutta erää ei tuu).



Pölyjen eliminoinnin jälkee alko operaatio maalaus. Meitsi sai tehtäväks suojata patterit. Yhdistin huvin ja hyödyn lukasemal uutiset läpi hommien lomas. Maalaisil on kuulema nii huono nettiyhteys et sähköpostin lähettämiseen saattaa mennä neljä tuntii. Time of random information.




Tehotiimi T&R. Ehdotin Tapsalle et annan sillekki tollasen vanhan HOK-elannon mainospaidan ni oltais oltu matchy-matchy, mut ei vissii napannu.



Kämpil meni reilut viis tuntii, mut ainaki saatii seinät maalattuu ja tasot pyyhittyy. Ensviikol sit viel toinen maalikerros pintaan ja laminaattien laittoo. En ois muuten ikin uskonu et seinien maalaus voi olla hauskaa! Kuvistki näkyy et hymy oli about korvis.


Illan hämärtyes lähettii viel mamin kaa kääntyy randomisti Ikeas. Tehtii ihan hyvii löytöi, esim. 12kpl juomalasei vaa 3e. Mieli ois tehny haalii mukaan vaik mitä, mut nyt ei oo viel sitruunapuristimien ja tuoksukynttilöiden aika. Oleelliset ensin. Psst, joulupukki hoi... toivoisin jouluks Ikean lahjakortin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti