perjantai 26. lokakuuta 2012

Perjantai !

Meitsi on ollu koko ajan ihan lauantai-fiiliksis ku koulust oli vapaata. Aamul sai nukkuu pitkää, syödä rauhas aamupalaa ja dataillakki. Päiväl suuntasin Viheriin ku oltii sovittu Petran kaa et treffataan siel. Sää oli ihan täydellinen. Yöl oli satanu pikkasen lunta ja aurinkoki paisto pitkäst aikaa.
Viherist mentii Graniin hakee meitsin jalkahoitotarvikkeet kouluu varten ja Granist Espoon keskustaan tsekkailee Design- liikkeen mekkovalikoimaa. Olin vaikeen valinnan edessä sovitettuani kuutta eri mekkoa, jotka kaikki osottautu super ihaniks. Loppujen lopuks valitsin kaks. Petra jakso kärsivällisesti katella mun pähkäilyä ja jako aktiivisesti kommentteja ja mielipiteitä.
Stereotyyppinen nainen. Kaks laukkua, kaks kassia ja... yks laatikko. Oli sit pakko heti kurkkaa et millasia jalkahoitovälineit ne mulle postissa lähettikään.
Shoppailu väsyttää. Haettiin Petran kaa smoothiet ja pidettii pieni tauko.
Parit fotot ennen junaan hyppäämist. En tiiä mitä noi neliön malliset häkkyrät oli, mut jotenki tykästyin niihin.
Petra teki Lindexist ihanii löytöjä. Mm. laukun, pipon, hanskat ja huivin. Kaikki tietysti yhteensopivia. Lähti ehkä vähä lapasesta toi touhu. Mut vaan ehkä. Oltii ainaki tosi tyytyväisiä löytöihin, se kai lienee pääasia.
Oisin mielelläni laittanu kuvaa mekoista jotka ostin, mut koska toinen menee heti huomenna käyttöön frendin synttäreillä ja toinen työpaikan pikkujouluissa, en haluu pilata yllätystä ja näyttää vaatteit ennakkoon. Toisen mekon vyönsolkea voin vähä vilauttaa, se ku on vaan niin magee. Love it.
Tällasii ns. pitkiä viikonloppuja sais olla useemminki.

1 kommentti: