sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kirppislöytöjä ja herkutteluhetkiä



Sunnuntaiaamu ja meitsin herätyskello soi 7.30. Syynä se et oltiin sovittu äitin ja iskän kaa et haetaa meitsin frendi Mia messii ja suunnattaa Myyrmäkeen kirppikselle. Kannatti kyl lähtee, saatii viettää aikaa yhes ja jokainen meist teki jotain löytöjä.



Oltiin liian laiskoja lähteäksemme vessaan sovittelee vaatteita, joten sovituskoppien puutteessa päädyttiin sovittaa vaatteit suoraa omien vaatteiden päälle. Löysin Mialle super nätin, samettisen, ruskeen mekon (kuvissa kyl näyttää aika mustalta) ja  hinta vaan 5e. Mekko oli tosi hyvässä kunnossa, ihan ku suoraa kaupan hyllylt. Arvatkaa kaks kertaa et lähtikö se Mian mukaan.



Bongattii Mian kaa myös korvikset, yhteensä 1,50e! Oikeanpuoleiset on Mian ja noi vasemmanpuoleiset meitsin.



Ylemmäs kuvas lisää Mian mekkoo (nyt se näyttää harmaalta?!) ja meitsin uus paita. Sama hinta ku mekolla, eli 5e.


Mia on ain toivonu omaa minipossuu jonka nimeks tulis Lihis. Mun vanhemmat päätti yllättää Mian ja osti sille tollasen pehmopossun "vara Lihikseks" siihen saakka kunnes Mia voi hankkii ihan elävän version. Hinta oli jälleen päätä huimaava... nimittäin 0,50e.


En tajuu ku jotkut ihmiset sanoo ihan tosissaan et "kirppis on köyhien ihmisten shoppailupaikka. Sielt saa vaan romua ja roinaa". True, mut vaan puoliks. Tottakai sinne on vähävarasten helppo mennä ku suurinosa kamast on halpaa, mut siel käy myös sitä porukkaa jol ois varaa ostella vaik sit niitä Guessin koruja ym. merkkituotteita. Toisekseen, kirppareil on kyl kieltämättä ihan hirveesti pelkkää skeidaa, mut siel on myös aarteita ja oikeesti arvokasta tavaraa. Pitää vaan osata ettii. Toi laukkuki tossa alemmassa kuvassa. Nätti, käyttämätön, tilava... alkuperänen hinta 8e mut sain seittemällä.


Iltapäiväst herkuteltii kunnol, ku mun isovanhemmat tuli päivälliselle. Pöydäst löyty mm. valkosipulitomaatteja, bataatteja, lohta, perunaa, kanttarellikastiketta ja biisoninlihast valmistettui pihvejä. Jälkkäriks mutakakkuu ja karpalokiisselii kermavaahdol. Nami.



Ku enskuussa muutan omaan kämppään ni ekaks varmaan tulee ikävä mamin kokkauksia. Ehkäpä eksyn aina lounasaikaan vierailulle...

2 kommenttia:

  1. Vitsi ku kaenuulaiselle nuo jotkut sanat kuullostaa niin hassuilta! :3 Mut kiva blogi, tykkään paljon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, voin hyvin uskoa :D ja kiva kuulla että tykkäilet!

      Poista