torstai 25. lokakuuta 2012

Minä ja syksy

Syyskelit on ollu tänä vuonna harvinaisen masentavia: vettä ja harmautta lähes joka päivä. Jotain positiivista piti kuitenki keksiä ja ku oikein rupes miettimään, ni sain mieleeni jopa viis asiaa, miks syksy on loppujen lopuks ihan jees vuodenaika.

1. Ruska
Ehdottomasti paras asia syksyssä. Maisemat vaan näyttää niin upeilta ku puiden lehdet hehkuu kaikissa eri keltasen, punasen ja oranssin sävyissä. Valokuvauksen ystäville yhtä unelmaa!


2. Kuppi kuumaa.
Teetä, mustaherukkamehua, kahvia tai kaakaota. Lämmin juoma maistuu aina parhaalle kunnon lenkin jälkee kirpeessä syysilmassa. 


3. Aurinkoiset syyspäivät
Näitä on ihan liian harvoin. Aurinkoisena syyspäivänä ei koskaan oo liian kylmä eikä liian kuuma. Plus kaikki näyttää ihan super kauniilta.


4. Pimenevät illat.
Jep, niissä on hyvät ja huonot puolensa, mut nyt keskitytään niihin hyviin juttuihin. Mm. siihen et kynttilävarastot voi taas kaivaa esiin! Illallinen kynttilän valos on ainaki meitsin mielest aina
yhtä hyvä idea.


5. Mainosvalot
Liittyy osittain edelliseen. Oon pienest asti tykänny siitä miten iltojen pimentyes kaikki kivan väriset mainosvalot vilkkuu joka puolella. Sanokaa mitä sanotte, mut mun mielest se tuo omal tavallaan kivaa fiilist.


Enjoy the autumn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti