perjantai 12. lokakuuta 2012

SKY-messut


  
Tuntu niin luksukselt, ku sai aamul nukkuu seittemään asti sen sijaan et herätyskello ois soinu kuudelt. Syynä tähän oli se, et tavallisen koulupäivän sijaa päästii luokan kaa SKY-messuille Helsinkiin (SKY= Suomen kosmetologi yhdistys).


Esillä oli vaik mitä kosmetiikkatuotteita, erilaisia ihonhoitovälineitä, koruja yms. Ikävä kyllä jouduin pihtailee rahan käytössä ku muutto on enskuussa edessä. Vuokra ja muut asumiseen liittyvät asiat tulee nielasee ison summan tililtä. Asiat tärkeysjärjestykseen!




Tässä kohtaa melkein lipsuin mun päätöksessä olla ostamatta mitään ylimäärästä, mut onneks itsekuria oli tarpeeks! Thalgon suklaakuorinnat ja rasvat tuoksu niin taivaalliselle, et teki mieli napata pari purkkia mukaan. Tyydyin kuitenki pelkkiin esitteisiin ja suklaamaistiaisiin.



Onneks paikanpäält löyty penkkejä ni saatii pidettyy pieni lepotauko kiertelyn lomassa.Vallotettiin Christan kaa aika tehokkasti kokonainen penkki kahestaan kaikkien meijän laukkujen ja kassien kaa.




Seuraas kuvassa koju jota en enää voinu vastustaa. Luomiväripaletit alle 3e ja joukossa sekä hopea että harmaan musta, molemmat värejä joita hyvin kipeesti kaipasin. Annoin siis itelleni luvan tuhlata ihan pikkasen, koska noi ei todellakaan ollu kalliita.



Stadissa vierähti useita tunteja. Vihdoin kotiin päästyäni olin erittäin tyytyväinen itseeni. Mitään heräteostoksia en tehny, vaikka houkutus oli aika ajoin hyvin suuri. Pitäydyin päätöksessä olla tuhlaamatta ja oon happy noist kahesta luomiväripaletista. Jostain syystä toi hopeinen näyttää kuvissa tylsän harmaalta, vaik se on oikeasti maailman ihanin ja kiiltelee kauniisti!


Ensviikolla joudun uuteen koetukseen Kauneus&terveys- messuilla. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti