sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kiireitä


Koko viikko on ollu ihan täys ohjelmaa ja blogin päivittäminenki on siks jääny tyystin taka-alalle. Arkipäivät oon oikeestaan kuluttanu kokonaa koulussa tai töissä. Myös kämpän remonteeraus ja siivoominen on vieny ihan kivasti aikaa. Ollaan Tapsan kaa jakauduttu aika stereotyyppisiin hommiin. Meitsi hoitaa kaiken näkösen siivoomisen, mm. saunan lauteiden kuuraamisen ja Tapsa laminaatit ja listotuksen. Niinhän se meni et nainen siivoo ja mies remontoi? Täs tapaukses kyl ehdottomasti parempi näin päin.



Onneks hommat alkaa olee vihdoinki pikkuhiljaa kasas ja koht voi alottaa huonekalujen sun muiden roudaamisen. Saa nähä mitä siitäki tulee ku pitäis siirtää piano kolmanteen kerrokseen. Oh no.



Sunnuntai-aamu vietettii mamin kaa rauhallises merkeis pipareit leipoen. Saatoin napata tulevaan uuteen kotiin pari muottia tosta kokoelmasta.



Kaiken säheltämisen keskellä oon onneks ehtiny vähä näkee myös frendejä. Käytii Maijun kaa jo kolmatta kertaa Konalan Boulderkeskuskukses kiipeilemäs. Homma alkaa pikkuhiljaa sujuu ja meitsiki kapuu iha ketterästi ylös asti. Enskerral vois vaan ottaa kunnon kameran mukaan, ei tollasel digikameral kuvailu oo ihan mun juttu enää.



Ps. Jos joku ettii itelleen uutta lajia kokeiltavaks ni tätä voin lämpimästi suositella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti