sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Pikkujoului


Jällee yks super kiireinen viikko takan, mut onneks lauantai-ilta oli pient irtiottoo arjest ku kokoonnuttii duuniporukal viettää pikkujoului. Teema oli aika Halloween meininkii ja porukka oli pukeutunu zombeiks, kissoiks, nunniks yms. Meitsi taas kuulu pienee devil- perheeseen. Meit oli nimittäi jopa viis punamustaa sarvipäätä. Siis miten nii yleinen pukuratkasu?



Iltaa oli sisällytetty ihan kivasti ohjelmaa. Oli pient showta ja arvuuttelukisa, safkailuu ja yhteisii pelei. Paikanpäälle oli myös roudattu ihan kivasti pient rekvisiittaa. Pöydäl hengaillu pääkallo sai seuraa Johannan laukust.




Myös sumopainii ja karaokee pääs kokeilee. Meitsi oli tapansa mukaa taas ekojen joukos laulamas. Suoraa lavalle ja mikki kätee meiningil mennää. Onneks saan usein positiivist palautetta esiintymisest, eli ilmeisesti en siis räjäytä ihmisten korvii hajalle.




Loppuiltaa kohden meiningit vaa parani ja porukka innostu jammailee. Ite vedin koko illan pelkän appelsiinimehun ja spriten voimal, mut riehuin silti kenties eniten laval tanssimas. Nyt on taas jalat melkei rakoil. Jälkikätee jäin miettii et toivottavasti dj:l ei menny hermot ku olin kokoajan toivomas uutta biisii ja hokemas "soita tää, sit tää ja sit vaik viel tää". Hups.



Kemut jatku yhteen asti yöl. Osa jatko matkaa viel baariin mut meitsi lähti kävelee himaan ku en halunnu enää enempää sekottaa unirytmii.



 Pakko todeta et paremmat pikkujoulut ku viimevuonna. Toivon mukaa taso pysyy samana, ellei jopa nouse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti