sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Viikolla

Mihin tää kaikki aika katoo? Vilkasin mun viimeaikasia päivityksiä ja tajusin etten oo tän kuun aikana ehtiny edes kirjottelee tänne ku muutaman kerran. Johtuu vaa siit et kauhee kiire ja häslinki koko ajan menos, eikä aika riitä kaikkeen.
Arki-illat on menny enimmäksee duunissa tai sit oon ravannu eri kaupois. Millon hankkimas joululahjoi, millon kyselemäs työharjottelupaikkaa, millon taas hankkimas huonekaluja uuteen kotiin.
Shoppailukiintiö alkaa pikkuhiljaa olee täynnä.
Onneks tänä viikonloppuna oli aikaa irtautuu arkijutuist ees hetkeks (viimeviikonloppu ku meni kokonaa töissä). Lauantain juhlittiin pienel kokoonpanol meitsin iskän synttäreit. Hyvää seuraa ja safkaa, ei mitää sen kummempia.
 Oon aijemminki hehkuttanu mun sukulaisia, mut nyt siihen on taas yks hyvä syy lisää. Meininki oli äärimmäisen rentoo ja keskustelun aiheet ajoittain vähintääki lennokkait.
Ehin just liittyy kahvipöytää ja hotkasee palan synttärikakkuu, ennen ku siirryin seuraaviin pippaloihin Kauklahteenn. Meitsin hyvä frendi täytti 19v ja pitihän sitä mennä vähä juhlistaa!
Porukkaa piti olla vaik kuin paljo, mut loppujen lopuks meit tais olla vaan kymmenen- jos sitäkään. Meiningit oli kuitenki hyvät ja tutustuin uusii ihan huippu tyyppeihin.
Mm. bileiden toisen synttärisankarin, Jenun frendin Julian kaa tavattii ekaa kertaa, mut tultii heti toimeen keskenämme ja kehitettii illan aikan ihan omii juttui. Ninja- style.
Vaik takan on ollu hyvä viikko ja viel kivempi viikonloppu, ni toivon et ensviikolla on enemmään aikaa hengähtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti