tiistai 7. toukokuuta 2013

Trip to Barcelona, day 4

 Torstai oli viimenen kokonainen päivä Barcelonassa ja seuraavana aamuna oli edessä lähtö, joten päätettii ottaa vikasta lomapäivästä kaikki irti. Heti perinteisen kahvila-aamiaisen jälkee kömmittii koko poppoo hotellin katolla sijaitsevaan porealtaaseen nauttii aamuauringosta ja näkymästä heräilevään Barcelonan kaupunkiin. Samalla koemaistoin läheisest kaupast mukaa tarttunutta Guava-mehua. Semi eksoottisen makusta.
 Päivän aikana oli tietty taas käytävä tsekkaa La rambla ja sinne ilmestyneet uudet katutaiteilijat.
 Bongattii kans yks vanha tuttu uusien tulokkaiden seasta. Pohdittii et loppujen lopuks hyvä katutaiteilija saattaa oikeesti tienata ihan kivan pikku lisän itelleen, koska ainaki Alienin rahakulhossa komeili kolikoiden lisäks sekä viiden- että kymmeneneuron seteleitä.
 Keli oli sen verran hyvä et päätettiin vikan päivän kunniaks syödä lounas ulkosalla. Tilattii perinteisiä espanjalaisia herkkuja, eli paellaa, tapaksia ja sangriaa. Kasvispaellasta tuli ainaki meitsin uus favourite herkku. Pitää varmaa kaivaa ohje jostai internetin ihmeellisest maailmasta ni voin koittaa väsäillä tota himassaki.

 Illan ohjelmaa kuulu myös suihkulähdeshown tsekkaaminen Espanyan aukiolla. Mikä parasta, täst huvista ei tarvinnu maksaa senttiäkää! Näytös on n. 20min pitkä ja sitä näytetää illan aikana puolen tunnin välein.
 Shown jälkee painuttii taksil hotellille pakkaa ja koisimaan. Seuraavana aamuna oliki sit lähtö heti aamiaisen jälkee. Fiilikset oli haikeet ku tsiigailin lentokoneen ikkunast taakse jäävää kaupunkia. Adios, Barcelona! Mä palaan vielä.


6 kommenttia:

  1. Ai että näitä sun Barcelona postauksia on ollut ihana lukea! Näyttää niin mielettömän ihanalta paikalta, enkä kyllä millään jaksais ootella, että pääsen Barcelonaan syyskuussa! :D Ite siis oon lähdössä sinne puoleksi vuodeksi ja lähtökuume vaan kasvaa koko ajan, kun tämmösiä juttuja lukee ja näkee kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa että oot viihtyny postausten parissa! :) ja wow, nyt meitsi on kyl kade. Puol vuotta Barcelonassa kelpais mullekkin. Hain sinne kyl vaihtoon, mut en päässy vaan suuntaanki syksyllä mitä ilmeisemmin Sloveniaan (tosin hienoa se on sekin)! Mun haave on et joku päivä viel asun Espanjassa, mielellää just Barcelonassa :) sitä haavetta kohti tässä aktiivisesti pyritään.

      -Riika

      Poista
    2. No mutta Slovenia on varmasti tosi mielenkiintonen maa! :) Mäkin oon haaveillut Espanjaan lähdöstä tosi monta vuotta ja mä harmittelin ihan kamalasti, kun mä en lähtenyt lukiovaihtoon Espanjaan (lähdin Tanskaan), mutta nyt sitten viimein pääsee tämäkin haave toteutumaan :D

      Poista
    3. Juu on varmasti, ei siinä mitään :) hienoa että saat haavees vihdoin toteutettua! Ehkäpä sitte minäkin jonain päivänä.

      Poista
  2. Todella hienoja kuvia sulla tässä ja aiemmissa Barcelona- postauksissa (varmaan muuallakin, mutten ole vielä ehtinyt lukea muita :D). Eksyin sun blogiisi kun googlettelin jotain juttua Barcelonasta, olin itse siellä viime viikolla reissussa. Toivottavasti kirjoitat Slovenian vaihdon ajalta myös tekstiä, olisi todella mielenkiintoista lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, tarkoitus olisi kirjoittaa myös vaihdon aikana blogia. Ensin pitää vain saada läppäri!

      Barcelona on kyl ihan huikea mesta, toivottavasti nautit ajastasi siellä. :)

      Poista