tiistai 28. toukokuuta 2013

Edes taivas ei ole rajana

Kesä. Asia, josta melkein jokainen nauttii. Mun mielestä yks parhaita juttuja kesässä on se ku voi lähtee ovesta ulos kevyissä vaatteissa, ilman et tarvii edes miettiä toppautumista. Tällä kuvausreissulla jäi kengätki kotiin ja kynnyksen yli astuttiin paljain varpain. Tuntu ihan siltä ku asuisin maaseudulla, vaikka lähin ostoskeskuski on vaan kävelymatkan päässä
En  pysty uskomaan, miten järjettömän listan oon kasannu erilaisia suunnitelmia kesälle. Jotenki talvi on mulla aina sellast aikaa et tuntuu siltä ku mitään maailmaa mullistavaa ei vois tapahtua eikä mitää suurta suunnitella, vaikkei asia todellakaan mene ihan niin yksoikosesti. Ehk se on tää aurinko joka saa ihan sekasin, mut tuntuu siltä ku kesä tois aina nii paljo enemmän mahollisuuksia kokee jotain uutta ja jännää. Jotain muka niin paljo hienompaa ku mitä talvella vois ikinä kokea.
Tänä kesänä olkoon sitte niin, ettei mikään oo rajana. Voin ainaki hyvillä mielin tuudittautua siihen ajatukseen, että jos ei muuta, ni ainaki pääsen lomalla vierailemaan mun nimikkokaupungissa. Sitäpä ei kaikki voi tehdä. Tapahtumarikkaita ja aurinkoisia päiviä jokaselle joka tätä nyt sattuu lukemaan. Ja teille muillekkin.

1 kommentti: