perjantai 3. toukokuuta 2013

Trip to Barcelona, day 1

Viiden päivän loma Barcelonassa oli virallisesti ohi ku laskeuduttii tänää iltapäivällä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kuvia tuli ihan älytön määrä ja koska paikanpäältä ei ollu mahollisuutta antaa ajankohtasia päivityksiä, täytyy kokemukset jakaa vähä jälkijunassa, päivä kerrallaan.  Tulopäivä oli meiän harmiks sateinen, mut onneks iltaa kohti vähä kirkastu ja päästiin rauhas tutustuu kaupunkiin.
Meitsille Barcelona tuli tutuks jo vuonna 2010. Kuus kurssia espanjaa lukiossa ja viikon kestäny Barcelona-kurssi sai mut rakastuu kyseiseen maahan,  eikä se rakkaus oo kyl sammunu. Paikka oli yhtä upee ku ennenki, sato tai paisto. Kieli, kulttuuri, maisemat, ruoka... perfect!
Yks huomioimisen arvone asia Espanjassa on katukuvaan vahvasti kuuluvat graffitit ja muut maalaukset. Osa on upeita ja osa vähemmän upeita, mut oleellista on se et niitä löytyy ihan joka paikasta, joskus jopa autojen kyljistä! Jos meitsilt kysytään, ni paljo kivempia ku ankeet ja harmaat kiviseinät. Näitä sais Suomessaki olla enemmän.
Astetta kolkompi sää houkutteli jonki verran kiertämään sisätiloissa, joten paikalliset kaupat ja ostoskeskukset tuli jo ekana päivänä melko tutuiks. Illalla tapettii aikaa hotellilla koemaistamas paikallisii hedelmiä ja mansikoita, sekä loikoilemal vaahtokylvyssä. Ei yhtää hullumpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti