lauantai 11. toukokuuta 2013

Helatorstai

Ihan älyttömän kiireinen viikko takana, vaik muutama vapaapäiväki on mahtunu sekaan. Tää on taas tätä et oon onnistunu tunkemaan jokaisen päivän täytee ohjelmaa. Helatorstaina suunnattii mm. kaveriporukal Lintsille.
Päivälle oli luvattu sadekuuroja ja ukkosta, vaan kerranki kävi tuuri ja sääeuunuste oli väärässä. Sadetta ei näkyny missään ja aurinkoki pilkahteli muutamaan otteeseen.
Päivän huvit tarjos HOK- Elanto, mikä tarkotti sitä et neljä tuntia oli aikaa juosta laitteesta laitteeseen, täysin ilmaseks. Ainoo miinus oli porukan määrä. Joihinki laitteisiin meni melkein puol tuntia jonottaessa, eli voitte kuvitella et kuinka monta vempainta ehti käydä sit loppujen lopuks testailee.
Niille jotka tuntee Lintsin laitteet ei varmaan tuu yllärinä, et Taikasirkus ja Kammokuja huus tyhjyyttään. Juostiin siis niihin vikojen 20min aikana ku muuaalle oli kilometrijonot.Vertailun vuoks voidaan todeta, et Taikasirkus on ehkä jopa pelottavampi ku joku Kammokuja. Noi jähmeesti liikkuvat, tyhjäkatseiset pellenuket on oikeesti semi karmivia. En yhtää ihmettele sitä et osa porukkaa kärsii koulrofobiasta.
Anyway, kiitokset vielä HOK:ille ilmasesta huvitteluajasta. Ensvuonna taas uudestaan (olettaen etten vaihda duunia).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti