maanantai 25. helmikuuta 2013

Muffinssit

Viel nykyäänki tuntuu silt et tavanomasempi järjestely taloudes on se, et nainen hoitaa ruoanlaiton. Meil se menee kuitenki pääasias toisinpäin. Tapsa hoitaa safkat ja jos ei hoida, ni mun ruoanlaitto jää siihen et heitän parit nugetit pannulle ja lohkoperunoit uunii, tai jotain vastaavaa. Joskus harvoin innostun väsää kanakastiketta. Buu.

Tänää kaivaessani jälleen jääkaapin kätköist Tapsan ja sen frendin edellisen iltan kokkaamaa karjalanpaistii, iski pieni alemmuuskompleksi. Oli siis pakko ruveta leikkii kodinhengetärtä ja tehä ees jotain missä oon semi hyvä. Siivosin kämpän joka ikisen nurkan ja leivoin muutamat mustikkamuffinssit. Ehkä paras resepti ikinä jonka tiiän! Niin helppoo ja nopeeta.
 Valmistusohjeet:
1 muna
1 dl sokeria
1 dl juoksevaa/sulatettua margariinia (voi myös korvata rypsiöljyllä)
3/4 dl kauraleseitä
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
2 dl jäisiä mustikoita

Sekoita muna,sokeri ja margariini keskenään. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Lopuksi jäiset mustikat. Paista 225 n.15 min
Lopputulos oli erittäin onnistunu, ainaki maun perusteella. Ilmeisesti en vaan huomannu laittaa tarpeeks taikinaa vuokiin, koska ne jäi vielä turpoomisen jälkeenki hieman vajaiks... hups. Yritys oli kuitenki hyvä ja mies erittäin ilonen saadessaa töist himaa tullessaa tuoreit muffinsseja. Tais sittenki olla nappisuoritus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti