lauantai 2. helmikuuta 2013

Letkee perjantai-ilta

 Koska meitsil on vaihteeks koko viikonloppu duunii, samoin ku kaks tulevaaki viikonloppua, päätettii perjantain viettää Tapsan kaa laatuaikaa yhes ku kämppiski oli teillä tietymättömillä. Aluks pizzan safkailuu,  koiran kans hengailuu ja random videoiden tuijotteluu netist, sohval lojuen.
 Ulkon oli tosi hyvä sää ja meitsille iski järjetön halu päästä vähä kuvailee. Tapsa ei oo iha yht innokas valokuvaajai, mut sain ku sainki sen houkuteltuu ulos pienelle kävelylenkille.
Suomen vaihtelevis vuodenajois on se hyvä puoli, et kuvaaminen on paljo mielekkäämpää ku ympäristö muuttuu koko ajan. Silti kaipailisin jo kesää ja lämpöö! Oon kauhee vilukissa ja jatkuva pimeys väsyttää ihan älyttömästi plus imee energiat nollatasolle. Onneks päivät pitenee pikkuhiljaa ja huhtikuus pääsen kunnon valohoitoon Espanjaan!
 Toistaseks pitää kuitenki vaa koittaa nauttii talven iloist. Lainasin iskältäki sukset ja nyt ne on venaillu saunatiloissa käyttöön ottoa. Vois ehkä ryhdistäytyy ja siirtyy hiihtoretken suunnittelusta ite toteutusvaiheeseen.
 Elämä on taas pikkuhiljaa helpottanu koulun ja töidenki kaa, joten täs kuus varmaa vähä tiheempää postausta ku tammikuussa.
Hyvät viikonloput kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti